Se încarcă
 • Îngrijire și frumusețe / Machiaj / Produse cosmetice

  Două tuşuri de pleoape care rezistă întreaga zi

  Tușul de pleoape ori face minuni pe chipul nostru, ori ne transformă machiajul într-un coșmar. Oricât de migăloase am fi cu desenatul conturului, uneori tot se mai întinde. Iar dacă suntem fericitele purtătoare ai unor ochi cu pleoapa căzută, am dat de belea! Nu puține au fost dățile în care am avut neplăcerea să descopăr că, la doar câteva minute de la aplicare, o mare parte din produs este lipit de pleoapa superioară a ochiului. Cunoașteți sentimentului, nu-i așa?

  Vă prezint, așadar, două tușuri care rezistă de dimineața până seara. Nu se întind inestetic și nici nu ne fac de rușine. În plus, sunt perfecte chiar și pentru persoanele ca mine, cu pleoapele căzute. Trust me, I’m an engineer 🙂 . Să vedem despre ce este vorba!

  tus-rezistent-pentru-ochi-kallos-love-opinie

  TUȘ LICHID KALLOS LOVE


  E primul tuș pe care l-am folosit vreodată și nu m-am mai despărțit de el. Mă aflam în anul întâi de facultate când mi l-am cumpărat. L-am ales pentru că era cel mai ieftin, știți voi cum e în studenție! Și așa am început eu inițierea într-ale conturatului pe la ochi, cu domnul Kallos alături și muulte încercări nereușite. Până când, de la o vreme, mi-a ieșit acceptabil. Și dacă stau să socotesc, în momentul de față, să tot avem vreo șapte ani de când ne-am cunoscut. L-am recumpărat de fiecare dată când s-a terminat, dar să știți că e spornic și ține mult. Cel din poză, după cum se vede, a fost folosit destul de intens. Mai am puțin din el, e aproape gata. Ah, prețul – să nu uit – undeva la 8-9 lei.

  Are o textură densă, de un negru intens, cu pensulă subțire ce permite crearea unui contur perfect. Lichidul aplicat pe pleoape se usucă rapid, devine mat și nu încarcă pleoapa. Însă știu că multe dintre noi preferăm tușurile de tip stilou, pentru că cele cu pensulă necesită multă atenție și o oarecare experiență pentru un rezultat impecabil. Recunosc, din acest punct de vedere, tușul de la Kallos nu e cel mai ușor de folosit, chiar aș zice că intră la categoria ”avansați”. Dacă tremură mâna, am încurcat-o.

  tus-rezistent-pentru-ochi-loreal-perfect-slim-opinie

  TUȘ CARIOCĂ L’OREAL SUPER LINER PERFECT SLIM


  Dacă primul despre care vă vorbeam îl folosesc de ani de zile, cel de la L’Oreal intră la categoria descoperiri ale anului 2016. Am tot auzit păreri bune despre el, așa că mi-am propus să îl încerc. Și iată că îl utilizez cu succes de vreo două luni, iar rezultatele sunt mai mult decât mulțumitoare.

  Mult timp am avut rețineri față de tușurile de tip cariocă, din cauza câtorva produse de acest fel care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Însă nu e cazul pentru L’Oreal Super Liner Perfect Slim, care își face treaba excelent. Precum un stilou, are vârful subțire și moale, oferă precizie și e destul de greu să greșești conturul. Îl prefer mai ales atunci când sunt pe fugă, din câteva mișcări am terminat de trasat liniile. Vă întrebați, probabil, cât costă? Aici e discutabil, l-am văzut online începând de la 25 lei, dar în magazine e ceva mai scump, cred că în jur de 35-40 lei.

  tus-rezistent-pentru-ochi-opinie

  DEMACHIEREA – DE LUAT ÎN CALCUL


  Regula noastră de aur este următoarea: timpul petrecut la aplicarea machiajului trebuie să fie invers proporțional cu timpul petrecut la demachiat. Dacă dimineața suntem dispuse să stăm minute în șir în fața oglinzii, când vine vorba de dat jos machiajul, am prefera să facem asta în câteva secunde 🙂

  Cum se comportă cele două tușuri când vine vorba despre demachiere?

  • Kallos: cu demachiant obișnuit, ne cam dă de furcă. Fiind intens, trebuie insistat serios până să îl îndepărtăm total. În asemenea cazuri,  mă scoate din încurcătură un demachiant pentru îndepărtarea machiajului rezistent la apă.
  • L’Oreal: din acest punct de vedere, îl ador! Pe cât de ușor se aplică, pe atât de repede se și înlătură de pe pleoape. Nu are nevoie de nicio atenție specială, e suficientă apa micelară pentru a curăța ochii.

  _____

  Dragele mele, acestea au fost cele două tușuri (și singurele) pe care le aplic în mod regulat și care rezistă întreaga zi. Aproximativ 12 ore, în cazul meu. Sunt curioasă care sunt părerile voastre vis-a-vis de subiectul discutat, dacă aveți pleoapele căzute sau ați întâmpinat experiențe neplăcute/eșuate. Pentru discuții, vă aștept la secțiunea de comentarii.

  Voi ce tușuri de pleoape rezistente folosiți?

  Just remember

 • S-ar putea să-ți placă

  3 Comments

 • Reply Teodora 13 ianuarie 2017 at 16:45

  Yeeeeeeeey! A mers sa las comentariu 😀 Eu ma inteleg super bine cu cel sub forma de gel de la L’Oreal. S-a dovedit a fi la fel de rezistent si de bun ca cel de la Mac sau CK, pe care le-am avut inainte de el. Foarte mult tine si They’re Real Push-up Liner de la Benefit, dar abilitatile mele sunt insuficiente pentru a trasa ceva decent cu el.

 • Reply Ioana Ciont 13 ianuarie 2017 at 16:49

  Well, nu l-am încercat pe niciunul, dar mersi de pont, o sa le testez 😀

 • Reply Ce așteptări avem de la un rimel? • Colecția mea de mascara • | Pagina parfumată 27 noiembrie 2017 at 13:50

  […] purtam tuș cam 3-4 zile din 7, acum nu mai port deloc în zilele normale de muncă. Nici nu mai am îndemânarea de altădată atunci când îl aplic. Firește că n-am renunțat complet la acest gen de produs, îl mai […]

 • Leave a Reply