Se încarcă
vivre.ro
 • Îngrijire și frumusețe / Produse cosmetice

  Review produse de sprâncene || Oriflame The ONE sau NYX Eyebrow Cake Powder?

  Trusa de sprâncene este nelipsită din machiajul meu de zi cu zi. Așa că pentru astăzi mi-am propus să vă povestesc despre cele două produse pe care le folosesc regulat: kitul de sprâncene de la Oriflame și fardurile NYX.

  De ce ne conturăm sprâncenele? Pentru a le uniformiza și a umple golurile dintre fire, cu scopul de a ne evidenția trăsăturile feței. Așa că să nu mai stăm degeaba și să vedem ce știu să facă aceste produse!

  Ambele kituri de sprâncene au un aspect similar: conțin două nuanțe de fard, ceară de fixare și câte două aplicatoare pentru distribuirea uniformă a produsului. La prima vedere, diferențele par minore, însă am găsit câteva aspecte ce merită menționate.


  1. Trusa de sprâncene Oriflame The ONE (39,90 lei preț întreg, mult mai acceptabilă în campaniile când e la reducere)

  Este micuță, compactă, ușor de transportat și de folosit. Cele două nuanțe pot fi aplicate separat sau combinate între ele. Nuanța deschisă este potrivită pentru firele de la blond la șaten deschis, pe când nuanța închisă merge mai bine celor care au sprâncenele într-un ton maroniu, șaten sau chiar negru. De regulă, eu folosesc nuanța mai deschisă ca bază, după care aplic cu nuanța mai închisă acolo unde e cazul.

  Ceara de fixare este subtilă și plăcută la aplicare, nu încarcă sprâncenele și nu lasă un aspect lipicios ori lucios. Rezultatul final este unul natural, sprâncenele nu rămân îmbibate de produs. În plus, fardurile rezistă foarte bine pe parcursul întregii zile, nu se scurg și nici nu rămân pe degete, dacă atingem sprâncenele.


  2. Trusa de sprâncene NYX Eyebrow Cake Powder (34 lei)

  Motivul pentru care mi-am achiziționat aceste farduri a fost datorită variațiilor de nuanțe pe care le oferă. Căutam un maroniu-roșcovan, în concordanță cu tonul părului meu. Astfel mi-a atras atenția paleta Red/Auburn pe care o vedeți în imagini.

  Fardurile rezistă la fel de bine pe durata zilei, fără să aibă nevoie de retușuri. Culorile sunt ușor prăfoase, trebuie luat puțin produs cu pensula, căci altfel riscăm să cadă pe ten atunci când îl aplicăm. În plus, ceara de fixare e lucioasă și cumva lipicioasă. Din punctul meu de vedere, oferă mai degrabă un look dramatic și nu neapărat un aspect natural.

  Însă ceara fixează extrem bine și firele nu se vor mișca din loc, așa că o folosesc în cantitate foarte, foarte mică pe acele porțiuni cu firicele rebele, crescute aiurea. Știți voi, nimic nu e mai enervant decât un fir crescut drept în sus, când toate celelalte se așază frumos, în direcția firească de creștere, de la interiorul feței spre exterior.

  Da, produsele sunt destul de „tocite” și uzate, după cum se poate vedea. N-am știu că voi ajunge să scriu despre ele atunci când le-am cumpărat, așa că nu m-am gândit deloc să le fotografiez când erau nou-nouțe.

    

  În concluzie și drept urmare, am folosit cel mai des trusa de sprâncene de la Oriflame. Dar cum se vede și din fotografii, dânsa e aproape gata, așa că lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Mi-am propus să nu mai cumpăr produse noi în următoarele 6 luni, astfel că voi folosi în continuare trusa de la NYX. Ambele își fac treaba, însă dacă ar fi să aleg între cele două aș alege-o pe cea de la Oriflame – cred că v-ați dat deja seama în ce direcție înclină balanța.

  Voi cum vă stilizați sprâncenele, folosiți farduri speciale sau preferați să le vopsiți? Ați încercat vreunul dintre cele două produse?


  Pagina Parfumată – doza de inspirație zilnică: Facebook • Instagram • Pinterest

 • Alte articole din aceeași categorie

  3 Comments

 • Reply ghelbere elena 16 ianuarie 2018 at 12:16

  Nu am nici o trusa de sprancene. Uneori ma mai gandesc sa-mi tatuez sprancenele ca sa scap de pensat.

 • Reply Roxana Alina 19 ianuarie 2018 at 9:25

  Nu cunosc nici una din aceste variante. 😀 Ceea ce folosesc eu este un produs de la Benefit – Goof Proof. Este ideal pentru persoanele ca mine – neindemanatice. :))

 • Reply Loredana 23 ianuarie 2018 at 12:16

  Nu am mai folosit de mult farduri pentru sprancene. De regula aleg un creion, caci mi se pare mai usor si mai rapid, sau un gel de sprancene – pe cel de la Melkior il am, dar anul asta SPER sa bifez pomada de la ABH.

 • Leave a Reply