Se încarcă
vivre.ro
 • Relaxare și timp liber

  Summer bucket list: 9 activități pentru o vară de neuitat!

  Când eram la școală, un lucru se știa cu certitudine: nu e vară până nu dăm vacanța mare. Și acum, chiar dacă anii de școală s-au terminat, între timp m-am angajat, iar vacanța de vară nu mai are trei luni și nici măcar trei săptămâni, sentimentul a rămas același.

  Când școlarii dau vacanța, abia atunci pot să consider că e vară ”oficial”. Cu amintirea zilelor din copilărie, pline de entuziasm și nerăbdare, când eram și eu în băncile școlii, am alcătuit un summer bucket list cu activități care să ne facă zilele mai frumoase. O listă de dorințe, dacă vreți să-i zicem așa. Chestii faine și simple, de bifat vara asta. Pentru zile obișnuite ce se pot tranformaîntr-un mic răsfăț, când concediul e deja sfârșit, sau chiar după opt ore de muncă.

  9 ACTIVITĂȚI PENTRU O VARĂ DE NEUITAT


  Sugestiile menționate: punctul 1 – https://sandale-avarca.ro/ , punctul 4 – o escapadă de weekend la Raven’s Nest, jud. Alba.

  Voi cum uitați de căldură? Cu ce activități vă îndeletniciți vara asta?

  În timp ce scriu aceste rânduri, în capul meu răsună pe repeat primele două versuri din bine-cunoscutul intro de la Phineas și Ferb (sigur îl știți și voi):

  Sunt o sută de zile, în vacanța de vară, ce bine cu toți vom petrece

  Căci problema anuală, în vacanța de vară-i că ne vom distra până trece! 

 • Alte articole din aceeași categorie

  1 Comment

 • Reply ghelbere elena 15 iulie 2017 at 12:38

  Daca as putea toata vara as face drumetii prin munti si as dormi la cort.

 • Leave a Reply