Se încarcă
 • Idei de cadouri

  Secret Santa: idei de cadouri în funcție de buget #PaginaHoHoHo

  Secret Santa este obiceiul de a dărui cadouri în preajma sărbătorilor, organizat într-un grup sau într-o comunitate. Fiecare participant extrage numele unui coleg căruia îi va face cadoul, însă identitatea „moșului” rămâne ascunsă.

  De-a lungul anilor, am participat la astfel de evenimente atât la școală, cât și la muncă sau în diverse grupuri în care am fost implicată (clasă de dans, grupul Oriflame, etc.). Secret Santa este un obicei frumos, dar găsirea unui cadou poate fi o adevărată provocare. Asta pentru că, uneori, nu cunoști persoana căreia te adresezi atât de bine încât să știi ce cadou să-i oferi. Astfel recurgi la cadouri formale, legate de munca la birou sau de sezonul festiv.

  Regulile „jocului” nu sunt întotdeauna la fel, dar îmi amintesc că în majoritatea cazurilor organizatorii comunică o sumă în care trebuie să te încadrezi, când alegi darul. Așa că te invit să descoperim împreună câteva idei de cadouri pentru Secret Santa. Le-am organizat pe praguri de preț pentru toate buzunarele, începând de la 10 până la 50 lei. Sper să-ți fie de folos!

  idei cadouri secret santa pentru orice buget


  Cadouri de Secret Santa. SUMA MAXIMĂ: 10 LEI


  Ce poți cumpăra de 10 lei? O ciocolată, o prăjitură, un bilet la loto 😀 . Impulsul inițial e să afirmi că nu ai prea multe opțiuni, dar heey, cred că tocmai am găsit vreo câteva:


  Cadouri de Secret Santa. SUMA MAXIMĂ: 25 LEI  Cadouri de Secret Santa. SUMA MAXIMĂ: 50 LEI  ***

  Ultima oară când am participat la Secret Santa a fost cu vreo 2-3 ani în urmă. Mi-am propus atunci să ofer un cadou creat manual, pentru că persoana căreia urma să-l ofer are un spirit creativ și original. Așa că am luat Pinterest-ul la butonat și am obținut, după instrucțiunile pas cu pas, o coroniță festivă de prins la ușă. Nu a ieșit perfect, vă dați seama, dar cred că cel mai mult contează gestul și amintirea pe care o lași în viața unei persoane. Un omuleț căruia, la un moment dat în viață, i s-a intersectat drumul cu al tău. Un omuleț care-și va aduce aminte cândva de tine, într-un anumit mod. Oferă-i o amintire frumoasă, dăruită cu drag, din inimă.

  Voi când v-ați implicat ultima oară într-o activitate Secret Santa? Cum vi s-a părut toată experiența?


  P.S. Cuvântul zilei este „simpatic”, iar astăzi toate sunt simpatice pentru mine, după cum ați observat deja. Aș putea să editez textul, dar unde-ar mai fi hazul? Hai să fim simpatici, mai bine 🙂

  Articolul de mai sus conține link-uri afiliate. Dacă faci cumpărături online accesând aceste link-uri susții munca autorului, precum și existența acestui blog. Iar eu voi fi recunoscătoare și în continuare dedicată în crearea de conținut autentic.

 • S-ar putea să-ți placă

  3 Comments

 • Reply Loredana 8 decembrie 2017 at 14:04

  Suuuper! Misto ideile – ma suprinzi, Ioana! Imi place!

 • Reply ghelbere elena 23 decembrie 2017 at 8:59

  Am participat la astfel de activitati si mereu mi-a fost usor sa fac cadoul perfect stiind ca dorinte are persoana careia ii era menit cadoul.

 • Leave a Reply