Se încarcă
 • Îngrijire și frumusețe

  Lecția de frumusețe: machiaj contra cronometru

  Astăzi e una dintre zilele acelea în care nu apuci nici măcar să intri în baie, darămite să te mai și machiezi! Te-ai trezit ciufulită și cu ochii umflați, corpul ți-e încă amorțit de somn și tocmai ți-ai dat seama că trebuie să ieși săgeată pe ușă, căci altfel riști să întârzii din nou la muncă. Dar cum să fugi chiar așa, nearanjată?

  Minutele fiindu-ți numărate și foarte prețioase, îți propun un machiaj contra cronometru simplu și natural, însă de efect. Presupune doar 5 pași simpli, și în mai puțin de 5 minute vei fi gata de plecare! Acest machiaj rapid și extrem de ușor se realizează folosind produse de bază, pe care orice femeie ar trebui să le aibă în trusa de machiaj. Iată, deci, ce ai de făcut:

  • Aplică un BB cream

  Acoperă micile imperfecțiuni ale tenului tău folosind o textură lejeră, cremoasă și hidratantă, care-ți va conferi prospețime pe durata întregii zile. Mai mult decât atât, optează întotdeauna pentru o formulă ce conține factori de protecție solară, pentru a te feri de razele nocive ale soarelui.

  • Fixează machiajul folosind pudra

  Deși este o operație extrem de simplă și rapidă, multe dintre noi omitem acest pas. Pudra are un efect deosebit, deoarece fixează machiajul, îl face să reziste mai mult și conferă un aspect mat, desăvârșit. De asemenea, vei reuși să estompezi imperfecțiunile și liniile fine.

  • Conturează sprâncenele

  Definirea perfectă a sprâncenelor îți încadrează chipul și conferă un aspect îngrijit, iar acest lucru poate fi obținut fără prea mare efort. Folosește o trusă de sprâncene precum aceasta, și nu uita să aplici atât fardul cât și ceara de fixare, pentru un efect de lungă durată.

  • Măcar puțin rimel!

  Ești în grabă, deci nu îți permiți tuș, fard de pleoape sau creion dermatograf. Însă rimelul nu-l putem exclude din ecuație, și-ar fi cazul să-l folosești! Alege un rimel de efect, care să confere genelor alungire și volum.

  • Asul din mânecă: un ruj puternic

  Machiajul ochilor fiind unul discret, poți să te bazezi o conturare mai puternică a buzelor. Optează pentru un ruj într-o culoare intensă și de lungă durată. Și nu uita că atunci când te pregătești pentru locul de muncă va trebui să alegi o nuanță potrivită mediului în care îți desfășori activitatea.

  Lecția de frumusețe: Machiaj contra cronometru

  Acesta a fost machiajul contra cronometru și pașii pe care îți propun să îi urmezi. Iar cele 5 minute n-au trecut încă, așa că am să te mai rog un singur lucru: înainte de-a te întoarce cu spatele spre oglindă, nu uita să activezi zâmbetul din dotare! Și apoi, poți să știi că ești pregătită să înfrunți o nouă zi!

  Crezi că îți vor fi utile aceste idei? Cum te machiezi când ești pe fugă?

  Just remember

 • S-ar putea să-ți placă

  2 Comments

 • Reply Cu ce înlocuim fardul de obraz? Trucuri pentru un machiaj excelent | Pagina parfumată 18 iunie 2016 at 11:04

  […] în obrăjori n-ar strica, dar nici pomenire de fard de obraz prin apropiere! Căci da, printre produsele mele de bază nu se numără și […]

 • Reply ghelbere elena 5 iunie 2017 at 12:12

  Super. O lectie de machiaj contra cronometru formidabila.

 • Leave a Reply