Se încarcă
vivre.ro
 • Călătorii

  Răsăritul, marea și copilul ♥

  Câteva zile în Mamaia au fost „raiul pe pământ” pentru mine. Nu erau planificate în niciun fel, nu erau trecute pe niciun wishlist, doar întâmplarea a făcut să avem două weekend-uri prelungite consecutive, la care am mai adăugat și un pic de concediu.

  Devreme în zori, stațiunea părea amorțită sub pătura somnului și a liniștii. Parcă nici valurile mării nu îndrăzneau să facă gălăgie. Soarele urma să răsară la 5:30, așa că plănuisem totul de cu seară: alama, hainele, șlapii, o bluză, o eșarfă și musai să încărcăm bateria aparatului foto. Fără să știu ce mă așteaptă, mi-era dat să asist la cel mai frumos răsărit pe care l-am văzut până acum.

  Un soare grăsan și portocaliu se juca și se-ascundea printre nori pufoși, înveliți în culorile calde ale dimineții. Pescăruși lacomi ce stăteau la pândă după hrană. Pescari ieșiți în larg, scoici aduse pe mal în timpul nopții, o plajă pustie și o cafea de la automat, căci hey, eram în extrasezon și nici magazinele nu se deschiseseră.

  Pozele datează dintr-o zi de vineri, acum o săptămână, în 1 iunie. Mai exact acea zi în care ne reaminteam cu toții să mai fim puțin copii. Sigur că era ceva special în aer, în dimineața cu pricina. Și acolo, atunci, am realizat încă o dată că n-avem nevoie de multe în viață pentru a fi fericiți.

  Hai să ne-auzim cu bine și s-avem cu toții parte de cât mai multe dimineți cu răsărituri spectaculoase!

  Și piesa pe care am tot ascultat-o în ultimele zile:


   Pagina Parfumată – doza de inspirație zilnică: Facebook • Instagram • Pinterest

 • Alte articole din aceeași categorie

  8 Comments

 • Reply ghelbere elena 8 iunie 2018 at 9:47

  Ai avut un concediu de vis. Ai beneficiat de plaja fara a fi aglomeratie. Multumesc pentru pozele superbe.

  • Reply Ioana Soare 8 iunie 2018 at 9:58

   Daaa, a fost superb și cel mai tare mi-a plăcut liniștea și lipsa aglomerației.

 • Reply Amy 8 iunie 2018 at 10:49

  Superbe pozele! Eu n-am fost atat de harnica sa ma trezesc dimineata, eu am lenevit in pat pana pe la 10-11. 😀 Mi-a placut si mie mult faptul ca nu a fost deloc aglomerat, chiar m-am relaxat si mi-a prins bine.

  Imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem, desi am fost la cativa pasi distanta. 🙁

  • Reply Ioana Soare 8 iunie 2018 at 10:59

   Eu te-am văzut pe tine, tu nu m-ai văzut, țac-țac!! :)) Glumesc acuma, dar lasă că o să avem noi și alte șanse.
   Noi suntem matinali, după cum am zis și într-un articol anterior, ne trezim devreme chiar și în concediu. Bine, eu aș fi în stare să dorm ceva mai mult, așa cam până la 7-8, dar soțul meu… el e domnul Soare, deci se trezește când soarele răsare :))

   Te pup Amy, să ai un weekend frumos!

   • Reply Amy 8 iunie 2018 at 12:39

    Si al meu e la matinal, daca nu m-ar trezit el cred c-as dormi toata ziua. 😀 In concedii si noi obisnuim sa ne trezim dimineata, cu gandul de-a pleca devreme pentru a avea timp sa vedem cat mai multe, dar vacanta asta la mare a fost fix pentru relaxare. N-am fost deloc la plaja si nici n-am umblat de nebuni, doar mancat, iesit la cafea, iar apoi stat in apartament si admirat pe terasa privelistea superba.

    Puupici, weekend placut si tie! :*

 • Reply Andreea Chiuaru 21 iunie 2018 at 12:27

  Ce poze minunate! Să știi că și eu prefer Mamaia ceva mai în extrasezon. Ador să merg la mare în septembrie, de exemplu.

 • Reply Loredana 27 iulie 2018 at 11:21

  Fooooarte misto pozele, Ioana, draga!
  M-ai facut sa vreau sa plec! Si sper sa plec! Asa ca daca ajung la mare weekendul ce vine, te taguiesc sa-ti multumesc! :)))
  Pupici!

 • Reply Best of IUNIE 2018: moments & more | Pagina parfumată 9 octombrie 2018 at 16:54

  […] Am început luna cu o mică vacanță care m-a relaxat și m-a umplut de energie. Am fost puțin prezentă în mediul online, pe blog […]

 • Leave a Reply