Se încarcă
vivre.ro
 • Pagina Parfumată

  Ce să-ți cumperi cu 10 lei? Ofertele Oriflame ale catalogului 6

  Ce-ți cumperi cu 10 lei?

  collage_oferte c6

  ”Ce să facem, aici sunt oameni mai săraci cu salarii mici și nu-și permit chiar multe…”

  Așa începe povestea noastră. Vorbeam cu o doamnă extraordinară zilele trecute, și dintr-una în alta dânsa punctează această concluzie. Am rămas tăcută, căci n-am știut ce să-i mai răspund și abia bâlbâind am zis: ”da, înțeleg”. Iar acum nu pot să-mi scot din cap vorbele dânsei.

  Aveam de gând să scriu un articol despre ofertele campaniei 6 Oriflame, e adevărat. Iar ideea mi-a venit pe parcurs: cum ar fi să promovez cele mai ieftine produse din catalog? Așa că am ales ca target suma de 10 RON. Scopul? Acela de-a arăta că există produse cosmetice de calitate la prețuri accesibile, iar noi putem fi frumoase chiar și cu bani puțini. Ce-ți poți lua cu 10 lei? Două cafele,  un borcan de zacuscă și-o pâine (hai că mi-am adus aminte de studenție!), o ciocolată și-un suc, sau poate una dintre variantele de mai jos.

  1. Creion dermatograf dublu pentru ochi Very Me Double Trouble

  Culori puternice, vibrante, pentru crearea unui look de efect. Puțin sidefat, cu o textură fină, se poate folosi chiar și pentru partea interioară a ochiului (știți voi cum stă treaba cu efectul de mărire, nu-i așa?).

  Creion dermatograf dublu pentru ochi Very Me Double Trouble - 9.99 lei
  Creion dermatograf dublu pentru ochi Very Me Double Trouble – 9.99 lei

  2. Cutiuța cu minuni + un pliculeț mască pentru față

  Despre cutiuța cu minuni v-am tot vorbit, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se poate folosi pentru absolut orice probleme ale pielii: hidratarea buzelor uscate, a coatelor sau a genunchilor, tratarea bătăturilor, netezirea cuticulelor, și multe altele. Masca de păr Love Nature este disponibilă în pliculețe de unică folosință și vine în 3 variante diferite, în funcție de nevoile pielii: pentru ten gras (extract de brusture pentru purificare), pentru ten mixt (extract de ovăz pentru calmare) și pentru ten uscat (extract de castravete pentru hidratare).

  Cutiuța cu minuni: 7.99 lei Masca Love Nature: 1.99 lei
  Cutiuța cu minuni: 7.99 lei
  Masca Love Nature: 1.99 lei

  3. Pernițe pentru tălpi

  Le-am tot văzut pe Internet, am citit despre ele, dar niciodată n-am știut de unde se pot cumpăra în România. Așa că mare mi-a fost încântarea când le-am găsit în catalogul Oriflame! Rolul lor este de a spori confortul la nivelul tălpilor, fiind extrem de utile când purtăm tocuri. Mai ales acum că vine vara, cum să ignorăm pantofii și sandalele ce ne trag cu ochiul?

  Pernițe pentru tălpi: 9.99 lei
  Pernițe pentru tălpi: 9.99 lei

  4. Cremă de mâini + săpun Diamond & Pearls

  Diamante și perle. Exact la asta te duce gândul parfumul lor floral, dar mai pune la socoteală și textura cremoasă cu particule strălucitoare. Tentant, nu-i așa?

  Cremă de mâini Diamonds & Pearls: 5.99 lei Săpun Diamond & Pearls: 3.99
  Cremă de mâini Diamonds & Pearls: 5.99 lei
  Săpun Diamond & Pearls: 3.99

  5. Ruj Very Me Lip Addict

  8 nuanțe cu efect de îngrijire, pline de luciu, pentru tipa care își dorește totul! Mai că strigă ”alege-mă pe mine” 😀

  Ruj Very Me Lip Addict: 9.99 lei
  Ruj Very Me Lip Addict: 9.99 lei

  Concluzia?

  Mi-am propus un buget fix de 10 lei, și m-am ținut de el. Ar mai fi câteva produse… dar mi-am zis să mă opresc la 5! Dacă vrei să le descoperi singură, te invit să răsfoiești catalogul Oriflame online. Acum, e rândul tău: ce ți-ai cumpăra cu 10 lei? Lasă-mi un comentariu să-ți aflu părerea!

  Surse foto: pinterest.com, oriflame.ro

 • Alte articole din aceeași categorie

  No Comments

  Leave a Reply