Se încarcă
 • Îngrijire și frumusețe / Parfumuri și povești

  Prospețime și delicatețe în parfumul Elvie de la Oriflame

  Pot afirma, fără nicio reținere, că apa de toaletă Elvie by Oriflame este parfumul pe care-l port în orice anotimp al anului. Așa că a venit vremea să vă povestesc despre notele mele preferate și delicatețea-i specifică.

  Despre parfumurile Oriflame am tot scris și nu este niciun secret că se numără printre favoritele mele. Le consider accesibile, oferind un raport preț-calitate cum rar întâlnesc în altă parte. Nu sunt absurdă și nu tind să afirm că toate îmi sunt pe plac. Departe de mine acest gând. Și totuși, câteva dintre ele mă reprezintă atât de bine încât au devenit un soi de semnătură personală. Giordani Gold Essenza mă fascinează de câteva sezoane încoace și-l consider o emblemă a eleganței și a rafinamentului, iar colecția Eclat nu-mi lipsește niciodată din trusă. Și apoi mai este Elvie, un alt nume legendar al companiei, un parfum cu iz de primăvară, ce emană prospețime și feminitate.

  Lansată în anul 2000, apa de toaletă Elvie rămâne o constantă atât în colecția Oriflame cât și în colecția mea personală. Căci da, îl port de ceva ani buni, să tot fie vreo trei-patru. Nici nu știu câte sticluțe mi-au trecut pragul în tot acest timp și nici nu mai contează. De ce scriu despre el abia acum? În primul rând pentru că vine vara și-l port tot mai des, iar apoi pentru că toate se întâmplă la timpul lor. Micuța sticlă verde-azurie a devenit o prezență atât de obișnuită încât nici nu mi-a trecut prin minte să scriu despre el. Pesemne că nu i-a venit momentul, până astăzi.

  Zilele trecute am întocmit o listă cu “lucruri mărunte care mă fac fericită”. Iar undeva în capul listei se află, printre altele, senzația pe care mi-o dau așternuturile curate. O trăiesc și o simt ori de câte ori dorm într-un hotel, sau atunci când schimb lenjeria de pe pat de acasă. Uneori chiar mă trezesc afirmând – mai în glumă, mai în serios – că aș fi în stare să plătesc pe cineva doar ca să-mi așterne patul în fiecare seară. Încearcă să îmbini mirosul de curat cu pânza netedă, proaspăt spălată a cearșafului, și-mi vei stârni o senzație de liniște și armonie, o stare de bine greu de descris în cuvinte.

  Poate asta mă și atrage la Elvie, impresia că împrumută din blândețea și prospețimea pe care mi-o oferă așternuturile curate. Deși este un parfum floral, la primul contact te izbește o mireasmă delicată și feminină. Dintre notele de vârf, mi se pare că cel mai puternic se percepe mirosul de lăcrimioară, împreună cu arome de mandarină, frezie și pepene roșu. Ca note de mijloc, creatorul Claude Chaubert a folosit esențele de flori albe, iar la bază stau note lemnoase de santal, mosc și chihlimbar.

  ORIFLAME: Apa de toaletă Elvie este asemenea unei simfonii a simţurilor. Un parfum armonios, ce combină aromele delicate ale florilor albe cu cele senzuale ale moscului alb, învăluite de acordurile vii ale lăcrămioarei ce se intensifică în inima pădurii scandinave.

  Sticluța parfumului Elvie are o culoare verde-albăstrui deschis, ce te duce cu gândul la vară, la vacanță și la zile calde. Deși vorbim despre o apă de toaletă lejeră și delicată, persistența mi se pare încântătoare: după 5-6 ore încă se simte bine pe piele, iar notele de bază le mai percep ușor chiar și la sfârșitul zilei. Uneori rămân surprinsă când îl găsesc pe haine, destul de intens, chiar și după câteva zile.

  Dacă vrei să plasezi comenzi online pe site-ul Oriflame și nu ai cont de client, înscrie-te acum completând formularul de aici, sau lasă-mi un mesaj pe Facebook pentru mai multe detalii.

  ***

  Sunt dimineți în care știu exact ce dispoziție am și ce parfum trebuie să aleg. La fel cum sunt și dimineți când mă simt indecisă, dar vreau să las liniștea și starea de bine să guverneze asupra zilei ce stă să-nceapă. Iar atunci, instinctiv, întind mâna spre el.

  Mie îmi place mult, sunt sigură că v-ați dat seama deja. În apa de toaletă Elvie am găsit femeia delicată, poate chiar visătoare, care te farmecă prin seninătate, blândețe și armonie. 


  Pagina Parfumată – doza de inspirație zilnică: Facebook • Instagram • Pinterest

 • S-ar putea să-ți placă

  No Comments

  Leave a Reply