Se încarcă
vivre.ro
 • Călătorii

  Planuri de vacanță: cum câștigi un voucher de 100€ la un hotel internațional de lux?

  Radisson

  Fie că plănuiești o vacanță sau încă nici nu te-ai gândit la următorul concediu, tot nu ți-ar strica 100€ în plus, nu-i așa? Tocmai am aflat despre un concurs foarte fain, la care am de gând și eu să particip, dar mai întâi am să dau mai departe informația: Oriflame, în colaborare cu Radisson Blu, pun la bătaie 20 de vouchere de câte 100€ fiecare, ce pot fi folosite în cadrul lanțului hotelier Radisson Blu. Stai nițel, că-ți explic chiar acum cât e de simplu să le câștigi!

  Hotelurile Radisson Blu – o experiență de lux!

  Cu peste 380 de hoteluri prezente în 41 de țări, brandul internațional Radisson Blu oferă o experiență de lux în ceea ce privește designul fabulos, ospitalitatea unică și locațiile superbe din întreaga lume. Oaspeții se bucură de un mic dejun savuros, camere confortabile și facilități moderne.

  Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu!

  1. Cumperi un produs din noua colecție Blue Wonders (de la paginile 5-13) din catalogul 8 Oriflame. Îți faci o fotografie cu produsul cumpărat (pe malul mării, într-o călătorie sau într-un weekend în oraș).
  2. Intri pe Instagram și dai follow @OriflameRomania. Apoi postezi fotografia cu produsul și ai mare grijă să nu uiți hashtagul #BlueWonders și să etichetezi @OriflameRomania în imaginea postată.
  3. Îți inviți prietenii să-ți dea like, iar cele mai apreciate 20 de fotografii vor fi premiate! Pam-pam, cine merge în concediu la un hotel de lux Radisson Blu? 😀
  Colecția Blue Wonders by Orifame
  Colecția Blue Wonders by Oriflame

  Ți-am zis că particip și eu, nu-i așa? Și ca să vezi că e pe bune, am să las aici postarea cu care particip, și-ți rămân recunoscătoare dacă-mi dai un like! Dar sunt convinsă că și tu vei vrea să participi, așa că te îndemn să îmi lași un link (aici sau pe Instagram) spre profilul tău, ca să te pot vota!

  Mai am de specificat doar atât: competiția se încheie pe data de 04.07.2017, dar cu cât postezi mai repede, cu atât mai bine! Căci ai timp să aduni cât mai multe like-uri, păi nu?

  Acum trebuie să ne gândim la destinația următoarei călătorii, pe care cu siguranță o vom alege din cele 380 de locații Radisson Blu. Spania, Portugalia, Thailanda, Dubai, Filipine sunt doar câteva dintre opțiunile de pe hartă. Tu pe care o vei alege?

  Just remember

 • Alte articole din aceeași categorie

  No Comments

  Leave a Reply