Se încarcă
 • Îngrijire și frumusețe / Produse cosmetice

  Brandul NovAge – cea mai importantă lansare Oriflame din 2016

  Să fim onești, când vine vorba despre compania Oriflame, primele asocieri care ne trec prin minte sunt legate de machiaj, parfumuri ori produse de îngrijire zilnică. Mai puțini sunt cei care se gândesc din start la produse de îngrijire a tenului, nu-i așa?  🙂

  Ei bine, astăzi vorbim exact despre tenul nostru, cu precădere despre riduri și îmbătrânire. Un subiect extrem de… deprimant! Căci nimănui nu-i vine să râdă când se gândește că trecerea anilor aduce cu sine o colecție de riduri nu tocmai încântătoare. Dar în curând, acestea nu vor mai fi o problemă. Oriflame lansează o nouă gamă de produse inovatoare, creată cu un singur scop: acela de a menține un aspect frumos al tenului, indiferent de vârstă. Tot ce avem de făcut e să înțelegem cum funcționează, ce ni se potrivește, și mai ales cum le folosim. Ești gata să afli toate detaliile?


  novage logo

  Inovație științifică în domeniul anti-îmbătrânirii

  Din dorința și provocarea de a veni în ajutorul consumatoarelor, Oriflame a creat o tradiție în ceea ce privește produsele de îngrijire a pielii. Astfel, AgeReflect este unul dintre studiile de cercetare realizate de către oamenii de știință din domeniu, în urma căruia s-au descoperit 12 semne ale îmbătrânirii pielii, după cum urmează:

  Pielea cu aspect lăsat

  Ca soluție inovatoare împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii, cercetătorii au dezvoltat brandul NovAge, în trei variante destinate tuturor categoriilor majore de vârstă: NovAge True Perfection, NovAge Ecollagen și NovAge Ultimate Lift. Despre primele două mai auzisem noi câte ceva, căci gamele au ajuns să fie tare apreciate în rândul femeilor, însă acum sunt lansate într-o formulă îmbunătățită și mult mai complexă. În plus, NovAge Ultimate Lift este o inovație deplină, nou-nouță, ce nu am avut ocazia să o întâlnim până acum.

  Fiecare dintre cele trei game (True Perfection, Ecollagen și Ultimate Lift) ne aduce un set complet ce cuprinde 6 produse necesare în rutina zilnică de îngrjire: lapte demachiant/spumă de curățare, loțiune tonică, crema de ochi, ser concentrat, crema de zi și crema de noapte. Iată despre ce este vorba:

  Novage – cea mai nouă inovație OriflameInfographic

  Acestea sunt noutățile în ceea ce privește seturile complete de îngrijire a pielii NovAge by Oriflame, o soluție excelentă pentru prevenirea ridurilor și combaterea semnelor care prevestesc îmbătrânirea. Pentru mai multe detalii, prețuri și alte informații, te invit să accesezi pagina dedicată brandului NovAge.

  Ai descoperit ce anume ți se potrivește? Știu că mie îmi vine ca o mănușă NovAge True Perfection, pe care oricum am de gând să o testez cât mai repede și să revin cu păreri. Cu toate că nu mi-e chiar străină această gamă (căci am mai folosit-o în varianta deja existentă), sunt extrem de curioasă cu privire la gelul spumă și loțiunea tonică, produse ce se lansează acum în premieră. Așadar, abia aștept să le încerc, dar în același timp doresc să aflu și alte păreri. Poate chiar tu vei folosi NovAge Ecollagen ori NovAge Ultimate Lift, gamele mult mai avansate împotriva ridurilor despre care poți să ne vorbești, așa că lasă un comentariu să-ți aflu părerea!

  Just remember

 • S-ar putea să-ți placă

  2 Comments

 • Reply Totul despre noile parfumuri Eclat, lansate de Oriflame | Pagina parfumată 28 ianuarie 2017 at 20:00

  […] statisticile pe 2016, am observat că cea mai accesată postare de pe blog a fost despre lansarea brandului NovAge. Nu e de mirare că m-am decis să continui seria articolelor cu noutăți […]

 • Reply Înscrie-te aici și primești mostre Oriflame gratuite | Pagina parfumată 28 martie 2017 at 11:13

  […] Mostre NovAge din toate cele 4 game: True Perfection, Ecollagen, Ultimate Lift și Time Reversing. Despre produsele NovAge am scris aici. […]

 • Leave a Reply