Se încarcă
 • Idei de cadouri

  Oriflame C14: o lansare, o super ofertă și un produs preferat

  La început de octombrie, un nou catalog Oriflame ne îmbie să-l răsfoim. M-a atras, de data acesta, cu o copertă în nuanțe de verde smarald – culoare care, din pură coincidență, a devenit obsesia mea din toamna în curs. Și parcă nu e doar o culoare, ci o stare în sine. Ori poate vorbesc aiurea și veți ridica din sprâncene citind aceste rânduri, așa că mai bine revenim la scopul articolului 😃

  Campania 14 Oriflame ne aduce noutăți în materie de parfumuri și machiaj, dar și oferte promoționale de nerefuzat. Dar să nu o mai lungim și să vedem, așadar, despre ce este vorba.

  n1

  Lansare: Apa de parfum My Destiny

  giphy

  În urmă cu ceva timp vorbeam despre lansarea parfumului Giordani Gold Essenza, care la acel moment era unic în lume datorită esenței de flori de portocal. Ei bine, Oriflame nu încetează să ne surprindă când vine vorba de originalitate, căci iată, un nou parfum ne atrage atenția: My Destiny. Creația parfumierului Sophie Labbé vine într-o sticluță inovatoare, prima de acest fel din lume. Vă veți întreba, poate, ce e atât de diferit față de alte parfumuri? Ei bine, iată și răspunsul:

  Printr-o tehnică de injecție cu cerneală, fiecare sticlă este individual infuzată cu un model diferit de culoare verde, inspirat din culoarea turmalinei. Nu există două sticle identice, acest lucru reconfirmând faptul că apa de parfum este cu adevărat unică.

  Dacă e să analizăm puțin notele ce îl alcătuiesc, vom regăsi printre acorduri floarea de lotus, petalele de bujor și nota de bază cu patchouli, toate infuzate cu tumalină – piatră semiprețioasă recunoscută pentru proprietățile sale de a reda energia.

  Ca ofertă de lansare, doar în catalogul 14, apa de parfum My Destiny poate fi achiziționată la prețul de 88.99 lei. Iar partea frumoasă este că fiecare parfum achiziționat vine cu un cadou: trusa de farduri de ploape The ONE Bold – Dramatic Tourmaline, ce conține 3 culori vibrante, numa` bune de purtat pe vreme de toamnă.

  oferta-my-destiny-c14

  n2

  Super ofertă: Setul Swedish Spa

  Setul este compus din 3 produse: exfoliant hrănitor pentru corp, unt hrănitor pentru corp și balsam hrănitor de noapte pentru mâini și unghii. Toate au un miros fantastic, și trebuie să fie extrem de hidratante, nu-i așa? La câte de des s-a repetat cuvântul hrănitor în ultimele două rânduri 😀

  n3

  Produs preferat: Ruj Giordani Gold Jewel

  Nu știu cum se face, că atunci când nuanțele Giordani Gold Jewel apar la reducere, ele dispar de pe stoc foarte repede! 🙂 Sunt culori clasice, cremoase și hidratante, conțin pigmenți puternici ce rezistă pe buze timp îndelungat. Le găsim la 32,99 lei.

  Classic red is the next one on my wishlist, by the way!

  oriflame-catalogo-actual-giordani-gold-jewel


  Produsele Oriflame se pot achiziționa prin intermediul consultanților. Dacă nu cunoști un consultant Oriflame în zona ta, sau îți dorești chiar tu să te înscrii și să câștigi un venit suplimentar, accesează linkul de mai jos.

  inscriere-oriflame


  Acestea au fost o parte dintre noutățile Oriflame ale catalogului 14. Am considerat că merită menționate: lansarea apei de parfum My Destiny, setul Swedish Spa la super ofertă, și nu în ultimul rând, unul dintre rujurile pe care le ador, Giordani Gold Jewel. Dacă sunteți curioase să descoperiți mai multe produse și oferte promoționale, vă invit să accesați catalogul online.

  Și nu uitați să-mi lăsați un comentariu, în care să-mi povestiți despre experiența voastră cu produsele Oriflame, sau care sunt favoritele voastre. Toate cele bune!

  Just remember

 • S-ar putea să-ți placă

  No Comments

  Leave a Reply