Se încarcă
 • Îngrijire și frumusețe / Parfumuri și povești / Produse cosmetice

  Totul despre noile parfumuri Eclat, lansate de Oriflame

  lansare oriflame parfum eclat mademoiselle & eclat lui

  Parfumurile Eclat de la Oriflame le cunoaștem cu toții. Atât variantele pentru femei (Eclat Femme, Eclat Weekend), cât și cele pentru bărbați (Eclat Homme, Eclat Sport) se bucură de mare apreciere. Când aleg un parfum Eclat, doamnele se simt feminine, delicate, naturale. Pe când domnii se simt puternici, atrăgători, masculini.

  Zilele acestea, Oriflame lansează două noi ape de toaletă din această gamă. Din nou în pereche, atât pentru ea cât și pentru el: Eclat Mademoiselle și Eclat Lui. Știm prea bine că fiecare parfum are puterea de a spune o poveste, de a transmite un anume mesaj. Astfel că și cele două Eclat-uri vin cu o poveste. Una de dragoste. Ce ne face să visăm, să iubim, să zburăm. Să închidem ochii și să ne imaginăm…

  parfumuri oriflame eclat

  Paris. O zi însorită primăvară, să zicem, căci nu ne place frigul. Orașul vibrează de culoare, de oameni, de agitație. Turiști în toate părțile. Miros puternic de cafea. Lumea ce aleargă spre metrou. Vorbăria animată a trecătorilor.

  Bistrouri, arhitectură, modă, eleganță. Turnul Eiffel ce se conturează la orizont. Mireasma îmbietoare a aluatului copt, care se simte din stradă. Unii fac poze.  Alții zăbovesc în fața patiseriei din colț. Pain au chocolat, s’il vous plaît. O mică parte din Paris.

  Ea. La petite française. Tocuri, cercei discreți, eșarfă înfășurată în jurul gâtului (neglijent, am zice). Delicată, firavă, cu bereta căzută pe o parte. Chic, fără prea mult efort. Misterioasă, dar atât de naturală.

  El. Le monsieur. Bun gust, eleganță. Un aer boem și o privire pătrunzătoare. Politicos, galant, cu un farmec discret. Atrăgător, având acel je ne sais quoi caracteristic. Și chipeș, atât de chipeș, încât te face să exclami un autentic: oh là là!

  Emoția primei întâlniri li se poate citi pe chipuri. Plimbări lungi prin parc, departe de sunetul străzii. Efervescența unei iubiri. Strălucire, lumină, éclat. Parfumul ei, parfumul lui. Două parfumuri care se atrag, îi îndeamnă la dragoste. Eclat Mademoiselle, Eclat Lui. Feminitate plus masculinitate.

  16265493_1493868803987048_3780986929980147210_n

  V-am zis eu, cele două parfumuri ne îndeamnă la visare. Le-am văzut, le-am încercat, și cam la asta mă duce gândul. Aromele lor ne fac să ne simțim niște mici franțuzoaice. Dar să vedem, ce e așa de special despre aceste parfumuri?

  ECLAT MADEMOISELLE (parfumul ei)


  • Un parfum floral fructat, feminin, prezent, rafinat. Când am auzit că e delicat, mă așteptam la ceva asemenea parfumurilor Elvie (Oriflame) sau Light Blue (Dolce Gabanna). Dar nu e deloc precum mi-am imaginat, ci puțin mai floral. Nu îl pot asemăna cu nici un alt parfum cunoscut, are o aromă total diferită.

  • Persistența: fiind o apă de toaletă, în cazul meu are o persistență medie, de aproximativ 5 ore.

  • Creator: Amandine Marie, renumită pentru parfumuri precum Chloe, La Nuit Tresor (Lancome), Splendid Wood (YSL), Angel (Thierry Mugler)

  oriflame eclat mademoiselle note 2

  ECLAT LUI (parfumul lui)


  • Dacă cel pentru femei merită încercat, varianta pentru bărbați mi se pare absolut divină. Chiar dacă deja eram o mare fană a parfumurilor Eclat de bărbați, nici cel nou nu se lasă mai prejos. E atât de aromat, intens, sofisticat, încât mă dă peste cap!

  • Persistența: aici nu pot să mă exprim. L-am încercat dintr-o mostră, l-am admirat, după care am fugit la duș. Și nici nu mi-a trecut prin cap să-mi rog partenerul să îl încerce, ca să fac teste 😀

  • Creator: Juliette Karagueuzoglou, cunoscută pentru parfumuri precum Jimmy Choo, Signorina (Salvatore Ferragamo), La Nuit de L’Homme (YSL).

  oriflame eclat lui note parfum

  Cele două parfumuri, Eclat Mademoiselle și Eclat Lui, apar pentru prima oară în catalogul 2 Oriflame. Prețul întreg al fiecăruia este de 89.90 lei. Însă în acest catalog, ambele vin cu o ofertă specială de lansare, având prețul de 60 lei. În plus, fiecare achiziție ne aduce un cadou: la cumpărarea parfumul pentru femei, primim cadou un inel, iar la cel pentru bărbați un set de butoni eleganți.

  Campania curentă este destinată îndrăgostiților, astfel că veți găsi aici o groază de cadouri în acest sens. Nu uitați, însă, că produsele Oriflame se pot cumpăra doar prin intermediul consultanților. Dacă doriți să deveniți consultat și să cumpărați produsele la prețuri reduse, completați formularul de înregistrare și vă voi contacta pentru mai multe detalii.

  Click pe imagine pentru a accesa catalogul online

  Vă place Oriflame, nu-i așa? Analizând statisticile pe 2016, am observat că cea mai accesată postare de pe blog a fost despre lansarea brandului NovAge. Nu e de mirare că m-am decis să continui seria articolelor cu noutăți Oriflame.

  Care e experiența voastră cu parfumurile Eclat, sau parfumurile Oriflame în general? Ați avut ocazia să le încercați pe cele lansate de curând? Lăsați-mi ideile voastre în căsuța de comentarii, sunt curioasă să aflu și alte păreri.

  Just remember

 • S-ar putea să-ți placă

  1 Comment

 • Reply Parfumuri 10 august 2017 at 16:44

  Daca Mademoiselle miroase precum Tresor la Nuit, atunci o sa fie un succes pentru toate femeile moderne care adora duetul de fructe si patchouli. Mi se pare interesanta abordarea brandului Oriflame, care abordeaza note destul de interesante, precum lemnul de palisandru si pielea. Sunt curioasa, caci cele doua se gasesc intr-un contrast deosebit. Mademoiselle pare complex dupa lista de ingrediente, in timp ce Lui pare minimalist.

 • Leave a Reply