Se încarcă
vivre.ro
 • Îngrijire și frumusețe / Îngrijirea tenului / Produse cosmetice

  Masca de noapte Novage Oriflame || povestea frumuseții neasemuite

  Doamnelor (și domnilor, dacă e cazul), în atenția dumneavoastră se prezintă reprezentația „Masca de noapte Novage by Oriflame și secretele frumuseții”. Pe durata acestui spectacol, vă rugăm să păstrați liniștea în sală și să închideți dispozitivele mobile.

  A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi fost nu s-ar mai fi povestit. Într-un tărâm geros cu oameni cumsecade, trăia o prințesă cum doar în basme se arată. Roșcată și inelată, cu ochi surâzători și-un zâmbet larg ce nu trecea neobservat. Când intra într-o încăpere, totul se lumina în jurul ei, așa era de veselă și senină tânăra prințesă.

  Doar că, de la o vreme, nu mai știa ce să facă domnița cu fața ei de porțelan. Frigul crunt al iernii ce năvălise asupra regatului îi lăsa pielea uscată și chiar cojită pe alocuri, încât nicio alifie nu reușise să-i alunge suferința. Curând umblă vestea, prin meleagurile stăpânite de frig și gheață, că unul dintre cei mai vechi și iscusiți vraci de la palat pusese la cale un leac nou-nouț, cum nu s-a mai pomenit, care să-i vină în ajutor prințesei și tuturor femeilor din regat. Ajunsă la capătul puterilor, domnița decide numaidecât să încerce această nouă alifie. Ce avea de pierdut?

  Așa că de cum a aflat-o, a și încercat-o. Auzise ea că o astfel de alifie se aplică seara pe tenul curat și se lasă pe față, să acționeze, până în zorii zilei. Iar dimineața, mai să nu-i creadă ochii ce vede: o piele fină, ca de catifea, suplă și hidratată, fără să fie grasă ori să lucească.

  Dar nu se lasă tânăra prea tare impresionată, căci ea nu crede în minuni ce au loc peste noapte. „Un pas înainte”, își zice în gând. „Să vedem ce va urma în zilele următoare”. Mare-i fu mirarea, însă, când coborî la micul dejun și se așeză la masă. Prințul nu mai contenea să o privească.

   – Ai o față atât de odihnită, draga mea prințesă! Fără cearcăne și fără aspectul acela obosit, ceva s-a schimbat la tine! Spune-mi, rogu-te, care este secretul tău?

  Desigur, sunt unele lucruri pe care bărbații nu trebuie să le afle. Secretul a rămas bine păzit, între femeie și vraciul ei preferat. Iar prințesa și prințul ei au trăit fericiți până la adânci bătrânețe, dacă nu cumva mai trăiesc încă și astăzi. Ea tot mai frumoasă și mai radioasă, el tot mai îndrăgostit în fiecare zi.

  Și-am încălecat pe-o șa, și v-am spus povestea mea.

  ***

  Da, ştiu, am dat-o-n basme. La propriu. Dar acolo unde se termină basmul, începe viața reală. Şi lăsând povestea la o parte, vreau să vă spun că tare-mi place masca de noapte Novage cu efect intens revitalizant. Nu ştiu dacă a fost, în ultima perioadă, vreun alt produs care să mă surprindă aşa plăcut (bine, a mai fost unul – un șampon, mai exact – dar despre acest subiect vorbim cu altă ocazie).

  Ideea este că de mult căutam un preparat cosmetic suficient de hidratant, de la care să nici nu-mi lucească fața (ştiți voi, ten mixt, n-are rost să lungim discuția). Și iată că l-am găsit când mă așteptam mai puțin.

  Textură, consistență

  Masca de noapte Novage nu e deloc precum o mască obișnuită, ci are consistența asemenătoare unei creme. Nu se spală de pe față, ci se absoarbe complet în piele și acționează pe tot timpul nopții. Nu e nici prea grasă, nici super lejeră, însă la atingere se simte fină și mătăsoasă. Te răsfață și te încântă, iar în plus emană un miros minunat, delicat și extrem de plăcut.

  Cui recomand masca de noapte Novage Oriflame?

  Din experiența personală, deduc că se potrivește tuturor tipurilor de ten. Pentru piele uscată se poate aplica o cremă hidratantă sau un serum înainte.

  Când se foloseşte/ în ce pas al rutinei de îngrijire?

  Fiind vorba despre o mască de noapte, e firesc să se aplice seara. Mai exact, în ultimul pas al rutinei de îngrijire, după curățare şi seruri. Aşa cum spuneam, se poate aplica după crema hidratantă, însă eu personal prefer să o utilizez pe post de cremă hidratantă.


   Oriflame îți oferă o reducere de minimum 23% la orice comandă peste 70 lei, plasată la ei pe site. Cu cât comanda e mai mare, cu atât valorea reducerii crește. De exemplu, să zicem că aduni în coș produse de 100 lei – la final plătești doar 77 lei!

  Partea bună este că poți să accesezi reducerile instant, imediat ce-ți faci cont la ei pe site. Completează formularul de aici, sau lasă-mi un mesaj pe Facebook pentru mai multe detalii.


  Drept concluzie, masca de noapte Novage este un produs care merită atenția noastră. Sunt convinsă că fiecare avem nevoi diferite și poate ce mie mi se potrivește, altuia nu. Însă din partea mea, are un mare „DA”. O voi folosi cu mult drag în continuare și o voi recomanda oricui simte nevoia unui plus de hidratare.

  Ai avut și tu ocazia să încerci acest produs, sau te tentează să îl testezi? Nu uita să-mi lași părerea ta mai jos, în secțiunea de comentarii. 


  Pagina Parfumată – doza de inspirație zilnică: Facebook • Instagram • Pinterest

 • Alte articole din aceeași categorie

  1 Comment

 • Reply ghelbere elena 21 aprilie 2018 at 12:23

  Nu am folosit aceasta masca de ten cu toate ca am folosit tot tipul de masti, si drept sa-ti spun ma tenteaza.

 • Leave a Reply