Se încarcă
 • Îngrijire și frumusețe / Manichiură

  Manichiura de primăvară: 4 modele pentru unghii scurte

  Primăvara reprezintă noutate: suntem în căutarea unghiilor perfecte pentru acest sezon, fie că sunt simple sau sofisticate, nude sau colorate. Astăzi îți prezint patru modele de manichiură pentru unghii scurte, care se încadrează excelent în peisajul de afară.

  Înainte să începem, trebuie să specific că toate modelele sunt obținute cu ojele de la Oriflame. Nuanțele lor mi se par extrem de potrivite pentru acest sezon. Iar colecția The ONE Long Wear este ultra rezistentă, o port câte o săptămână (uneori și 10 zile) fără nicio grijă. Să vedem ce-a ieșit!

  1. Manichiura nude cu accente aurii

  Un model cochet și discret, ce se potrivește de minune în timpul săptămânii, la birou. Nu atrage foarte tare atenția, dar vom avea unghiile impecabile. Oje și nuanțe folosite pentru această manichiură:

  2. Manichiura ”All black”

  Îndrăzneață și nonconformistă, manichiura neagră va atrage mereu atenția, fie că vrem, fie ca nu. Regula de bază a ojei negre este că se potrivește cel mai bine cu unghiile scurte. Accesoriile aurii pe care le-am folosit conferă o tentă ușor elegantă, fără a încărca unghiile. Cât despre oja utilizată, ai ghicit, e vorba de The ONE Long Wear, nuanța Black Noir.

  3. Buline romantice în nuanțe de fucsia și albastru

  Veselă și încântătoare, manichiura cu buline este ușor de realizat când avem la dispoziție un accesoriu de tip punctator. Sau știi agrafele alea lungi și negre, cu care-ți coafezi părul toată ziua? Le poți folosi liniștită să creezi buline pe unghii, nu știai? Hai că-ți las și un tutorial video să vezi cum se face, click aici.

  Bun, să revenim la manichiură. Iată ce ojă am utilizat de data aceasta:

  • The ONE Long Wear Mint Zest pentru nuanța albăstruie.
  • The ONE Long Wear Fucsia Allure pentru un roz-fucsia puternic și feminin.

  4. Manichiura ”Culori de liliac”

  Nu scăpăm de buline, căci tare-mi mai place să încerc diferite combinații. Uite ce-a ieșit, o nebunie de primăvară, ce neapărat cere a se purta cu un buchet de liliac proaspăt înflorit și plin de parfum divin. Nuanțe: The One (Black Noir, again) pentru buline, și Liliac Silk pentru culoarea superbă de violet-liliachiu.


  Acestea sunt cele patru modele de manichiură pe care îți propun să le testezi în această primăvară. Eu le-am încercat deja, și tare mi-au mai plăcut! Vreau să știu care-ți trage cu ochiul, așa că lasă-mi un comentariu să-ți aflu părerea!

 • S-ar putea să-ți placă

  2 Comments

 • Reply ghelbere elena 11 martie 2017 at 8:16

  Manichiura Nude cu accente aurii imi place mult si am sa o incerc.

 • Reply Arome de weekend #6: Goana după culorile pastelate | Pagina parfumată 2 aprilie 2017 at 11:26

  […] ojă de unghii în nuanța violet-liliachiu pastelat: The One – Liliac Silk […]

 • Leave a Reply