Se încarcă
 • Îngrijire și frumusețe / Manichiură

  Manichiura (și pedichiura) de festival: modele simple, de încercat acasă

  Clujul e ca un stup de albine în amiaza mare: agitație în toi, ultimele pregătiri și repetiții, iar prin centru vedem doar grupuri de oameni cu valize. Mall-urile sunt luate și ele cu asalt, astfel că aglomerația e la ea acasă. Dar mai mult decât oricând, întâlnim străini la tot pasul, veniți din cine știe ce locuri ale lumii.

  Cert este că se apropie Untold Festival, a început deja numărătoarea inversă. Îmi place această atmosferă, dar cel mai mult prefer să privesc de pe margine tot ce se întâmplă. Să simt vibrația, zumzetul și emoția în ochii trecătorilor, să le văd entuziasmul pe chipuri. Să ascult ultimele acorduri de chitară de la probele de sunet ce au loc în parc; să privesc fiecare participant, cum își poartă mândru brățara de acces la festival, gândindu-mă cu unii o păstrează ca o amintire vie a ceea ce-au trăit aici, timp de câteva zile.

  Astăzi vom vorbi despre manichiură, în special despre manichiura de festival. Dacă tot ne pregătim pentru cel mai mișto festival al sezonului, după ce terminăm cu împachetatul bagajelor și bifatul tuturor punctelor de pe lista de ”nu uita să iei cu tine!”, a venit timpul să ne relaxăm cu niște gânduri mai lejere, precum aranjatul unghiilor. Din vasta inspirație a Pinterest-ului, am ales câteva modele simple și de efect, care putem să le facem acasă. Deși bocancii sunt la mare căutare, este vară, fetelor! Iar în speranța că măcar unele dintre noi vom purta sandale, am inclus și câteva idei de pedichiură în ton cu evenimentul.

  Nu uităm, însă, un detaliu de milioane: orice manichiură/pedichiură o vom finisa cu un top-coat, pentru a proteja culorile și strălucirea unghiilor. Enjoy!

  Acum, suntem pregătite să ridicăm mâinile în aer, să facem valuri pe ritmuri de Armin van Buuren, Hardwell, Tiesto, sau oricare dintre preferații noștri. Îmi rămâne doar să vă urez: distracție plăcută, și nu uitați să-mi lăsați un gând despre manichiura care vă inspiră cel mai tare!

  Just remember

 • S-ar putea să-ți placă

  1 Comment

 • Reply ghelbere elena 3 august 2017 at 13:09

  Toate modelele prezentate imi plac. Sunt superbe?

 • Leave a Reply