Se încarcă
 • Îngrijire și frumusețe

  Îngrijirea părului pe timp de vară / Câștigătoarea concursului

  Acum câteva zile am anunțat, cu mare entuziasm, că organizez un concurs pe Facebook, iar premiul constă într-o placă de îndreptat părul marca Philips. V-am provocat atunci să-mi împărtășiți secretele voastre de îngrijire a părului pe timp de vară, lucru pe care multe dintre voi l-ați făcut și vă mulțumesc!

  Pe lângă faptul că am citit toate comentariile, recunosc că am avut și de învățat din trucurile voastre. Pe scurt, cam acestea sunt aspectele cele mai pomenite, pe care ar trebui să le luăm în seamă în zilele cu vreme călduroasă:

  1. Evităm folosirea uscătorului și a plăcii de păr (da, știu, cadoul era o placă, dar mi-ați demonstrat, fetelor, că pe primul loc este sănătatea și că e mult mai important să ne protejăm – chiar și atunci când vine vorba de podoaba capilară!).

  2. Hidratarea – soarele dăunează, asta auzim peste tot. Apa mării, sarea, vântul, toate contribuie la deshidratarea părului, iar rolul nostru este să-i oferim hidratarea de care are nevoie, folosind produsele corespunzătoare. Aici se numără și uleiurile hrănitoare, precum cel de cocos sau de argan.

  3. Soluțiile naturiste – adooooor să văd că vă preocupă acest subiect! Mi-ați mărturisit că folosiți măști de păr preparate acasă din produse naturale, mi-ați lăsat rețetele voastre și m-ați făcut curioasă să le încerc și  eu.

  4. Coafuri lejere – împletiturile, buclele de plajă, dar și cocurile dezordonate, toate ne ajută să facem față căldurilor de afară fără a stresa firul de păr.

  5. Protecția solară și pălăria – ambele sunt un must-have, fără îndoială. Sunt de acord cu voi și în această privință.


  CÂȘTIGĂTOAREA CONCURSULUI

  20160706_191626

  Așadar, cu multe emoții, am adunat toate comentariile voastre și am ”tras la sorți” (folosind Random.org, evident). Și daaaa, avem o fericită câștigătoare:

  ~~ GABRIELA CALANCEA ~~

  placa-result-random

  placa-result-excel

  Felicitări, vă doresc să folosiți cu mare drag placa de păr și să vă fie de folos!

  comment_castigator

  Fetelor, vă mulțumesc din nou pentru participare, pentru că v-ați destăinuit și pentru că – sper eu – fiecare am învățat câte ceva, una de la cealaltă. Promit să mai organizez asemenea concursuri, rămâneți prin preajmă, și să nu uităm de îngrijirea potrivită a părului pe timp de vară!

  Just remember

 • S-ar putea să-ți placă

  No Comments

  Leave a Reply