După ce ne-am agitat cu achiziționatul, acum a venit timpul să le și împachetăm! Vorbim despre cadouri, desigur, căci aceasta este subiectul de discuție cam peste tot. Dacă și voi v-ați săturat de clasica punguță de cadou, atunci sunteți în locul potrivit. Veți găsi, mai jos, câteva modalități inedite de a împacheta darul de Crăciun. Promit, cadourile voastre vor arăta atât de bine, încât cei care le primesc vor fi impresionați! Așa că să nu vă speriați dacă oamenii vor începe să fotografieze sau vor avea rețineri să deschidă cadoul. Asta se întâmplă când nu vor să strice decorul realizat cu atâta măiestrie 😀

1. BANDA ADEZIVĂ DECORATIVĂ


impachetare cadouri banda adeziva decorativa

O cunoaștem cu toții, este asemănătoare cu scotch-ul, dar mult mai… aspectuoasă! Banda adezivă o putem folosi pentru a crea modele deosebite, precum cele din imagini. În caz că vă întrebați pe unde se găsește de cumpărat, știu sigur că am văzut-o în magazinele Cărturești și DM.

2. ELEGANȚA RUSTICĂ


impachetare cadouri eleganta rustica

Cadouri împachetate în hârtie specială sau hârtie kraft, decorată cu sfoară și crenguțe de brad. Deloc dificil de realizat, dar cu un aspect ce nu va trece neobservat. Unde găsim crenguțele de brad? Dacă nu suntem deja posesorii unui brad natural, atunci le putem căuta prin parc, pe la piață, prin florării.

3. ASPECT DE HARTĂ


impachetare cadouri forma de harta

Cadoul perfect împachetat pentru oamenii aventurieri, pasionați de călătorii. Avem nevoie doar de o hartă veche sau pagini dintr-un atlas și sfoară/panglică, iar cadoul e gata de oferit!

4. STICKERE APLICATE


impachetare cadouri stickere de lipit

Pentru a nu încărca prea mult decorul, vom folosi hârtie kraft, albă sau colorată, însă într-o singură culoare. Stickerele vor da aspectul final al cadoului, iar aici va trebui să ne folosim imaginația! Putem recurge la modele cu reni, steluțe, fulgi, sau orice altceva în ton cu atmosfera de sărbătoare.

5. MUSICAL


impachetare cadouri hartie muzicala

Pregătiți un cadou cuiva care e pasionat de muzică, studiază vreun instrument sau cântă în corul bisericii? Această împachetare i se va potrivi de minune! Pentru a realiza un astfel de ambalaj, avem nevoie de hârtie imprimată cu motive muzicale (portativ) + o fundă sau o sfoară. Voilà!

6. MAȘINUȚA ȘI BRĂDUȚUL


impachetare-cadouri-masina-si-bradut

Evident că nu tuturor o să ne iasă! Dar cu puțin talent la desenat se poate realiza un astfel de decor, care sigur va fi remarcat.

7. CLASICA FUNDIȚĂ


impachetare cadouri cu fundita

Fie că folosim o hârtie de împachetat cu modele tematice, fie că folosim o hârtie albă simplă, fundița clasică este o soluție perfectă și rapidă de decorare a cadoului. Avem nevoie doar de o panglică suficient de lungă cât să putem crea o fundă frumoasă. Iar pentru cei nepricepuți sau grăbiți, există și varianta mai scurtă: funda cu adeziv. Se cumpără, se lipsește, și gata!

8. HÂRTIA DE ZIAR


impachetare cadouri cu hartie de ziar

Este o modalitate simplă și amuzantă de împachetare a cadoului. Potrivită pentru cineva care urmărește toate știrile și e mereu la curent cu tot ce se întâmplă în lume.


Am găsit și online câteva dintre accesoriile necesare pentru a împacheta cadouri într-un mod senzațional:
1 – hârtie de împachetat
2 – fundă verde
3 – accesoriu pentru împachetat
4 – rolă panglică – diverse dimensiuni și modele
5 – kit pentru împachetat
6 – rolă panglică 24m
7 – set panglici din cauciuc
8 – set 4 panglici x 20m și 18 funde pentru cadou


Modelele de împachetare prezentate în acest articol mi s-au părut cele mai simple de realizat, dar și de efect. Oricine ar fi încântat să primească un cadou atât de frumos decorat, nu credeți? Dar să nu uităm, chiar dacă unii îl considerăm un detaliu minor, împachetarea darului este, la urma urmei, o dovadă clară de afecțiune. Dacă nu ne-ar păsa, nu ne-am bate capul. Corect? 🙂

Sursa foto: Pinterest

Aștept părerile voastre: cum împachetați cadourile pentru cei dragi? 

Just remember


Pagina Parfumată – doza de inspirație zilnică: Facebook • Instagram • Pinterest

4 Comments

Idei inedite de împachetare a cadourilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *