Se încarcă
 • Îngrijire și frumusețe / Parfumuri și povești

  Giordani Gold Essenza: cel mai aşteptat parfum al momentului

  parfum giordani gold essenza oriflame

  Cum ar fi să te plimbi în fiecare dimineață printr-o livadă cu mii de portocali înfloriți? Îți spun eu: de vis! Zilnic mă trezesc învăluită de mireasma proaspătă a acestor flori, cu toate că nici măcar nu am portocali în grădină. Iar dacă aş avea, tot n-ar fi în floare pe tot parcursul anului.

  Cum ar fi să ne savurăm cafeaua de dimineață într-o livadă cu mii de portocali înfloriți? Eu cred că ar fi ceva de vis pentru noi, cei care datorită poziției geografice, nu am fost înzestrați cu o climă corespunzătoare pentru cultivarea citricelor. Pe principiul dream until your dream comes true (visează până când visul ți se îndeplinește), până să vedem florile de portocal – la propriu – putem măcar să ne bucurăm de mirosul lor unic.

  Secretul îl reprezintă Giordani Gold Essenza, cel mai nou concept al portofoliului Oriflame, unic în lume datorită acordurilor specifice de flori de portocal. Inspirat din inima Italiei, aromele florilor de portocale siciliene reprezintă nota centrală a parfumului. Alături de portocale, Giordani Gold Essenza are ca note de vârf citricile și bergamota, iar nota de bază o constituie lemnul de Toscana.

  ____

  Parfumul este realizat cu măiestrie de către faimosul parfumier francez Fabrice Pellegrin. Acesta s-a remarcat până în prezent cu creațiile sale pentru branduri internaționale precum Diesel, Playboy, Reminiscence, Swarovski sau Valentino. Iată ce spune el însuși despre cea mai nouă creație a sa:

  Giorani Gold Essenza conține cea mai concentrată formulă existentă: nu e doar o simplă apă de toaletă sau apă de parfum, ci esență de parfum, de calibrul celor mai luxoase și fine parfumuri din comerț. A devenit produsul de vârf al gamei Girodani Gold, fiind totodată cel mai persisent parfum Oriflame. Sigur că persistența și mirosul diferă de la o persoană la alta datorită pH-ului pielii, însă își va menține aroma pentru cel puțin șase ore (la mine, spre exemplu, rezistă pentru întreaga zi).

  Produsul vine împachetat într-o sticluță luxoasă și elegantă de 50 ml, care ne cucerește chiar înainte să-l încercăm. O fi oare datorită faptului că în capacul sticluței se ascund detalii din foiță veritabilă de aur?

  parfum giordani gold essenza oriflame pareri

  Produsele Oriflame se pot achiziționa doar prin intermediul consultanților. Dacă nu cunoști un consultant în zona ta, sau îți dorești chiar tu să te înscrii și să câștigi un venit suplimentar, completează formularul de înscriere și vei fi contactată telefonic pentru mai multe detalii.

  ____

  Destinat femeii moderne, dar cu o aură clasică, Giordani Gold Essenza definește frumusețea și rafinamentul, luxul și eleganța. Este emblema unei femei puternice și hotărâte, și cu siguranță își va găsi locul pe măsuța de toaletă a multor femei din întreaga lume! Căci parfumul stârnește emoție, visare, sentimente, amintiri. Giordani Gold Esseza este capabil să scoată la suprafață cele mai intense trăiri ale unei femei.

  Iar cui nu-i place aroma intensă și catifelată a Italiei, care ne va dezmierda simțurile în diminețile ploioase de toamnă?

  Just remember

 • S-ar putea să-ți placă

  No Comments

 • Reply „Meniu” de Crăciun pentru doamne și domnișoare | Pagina parfumată 23 decembrie 2015 at 20:31

  […] bază ingrediente de lux culese tocmai din livezile Italiei: flori fragede de portocali, ce mereu mă fac să vizez la dimineți răcoroase de vară. Mai exact, este vorba despre parfumul și crema de corp Giordani […]

 • Reply Pentru el și ea: parfumurile Giordani Gold, într-o nouă formulă – Pagina parfumată 23 ianuarie 2016 at 11:58

  […] parfumul vine într-o sticlă de lux, cu detalii aurii captivante, după modelul emblematicului Giordani Gold Essenza. Ambele vor fi disponibile începând cu data de 26 Ianuarie 2016. Și nu e de mirare că s-a […]

 • Leave a Reply