Se încarcă

Să facem cunoștință

Pfiuu… cea mai grea misiune legată de blog mi se pare cea de-a scrie pagina de about. Tot scriu și parcă doar mâzgălesc, trag linie și o iau de la capăt. În fine, să începem…

Numele meu este Ioana Ciont și sunt IT-ist. Software engineer mai exact, așa zice fișa postului, cu studii finalizate și o groază de nopți nedormite.

Fac ce-mi place și îmi place ce fac: deadline-uri, release-uri, zile pline de agitație și linii de cod care nu se mai termină. Mereu pe fugă să țin pasul cu lumea, cu tehnologia, cu evoluția. Mereu plină de viață, de dimineața devreme până la căderea serii. Iar la sfârșitul unei zile pline, mă relaxez cu un pahar de vin și o carte bună.

De ce Pagina Parfumată?


Pentru că, înainte de toate, sunt femeie. Îmi place să visez și să cred în visele mele. Astfel m-am decis, în Septembrie 2015, să încep aventura blogului. Iar mesajul pe care vreau să-l transmit este atât de simplu: tu, cea care citești aceste rânduri, trebuie să știi că ai dreptul să te simți bine în pielea ta.

Uneori ne neglijăm propria persoană fie din cauza timpului care zboară prea repede, fie de dragul familiei, copiilor, carierei, etc. Ei bine, eu sunt aici să-ți amintesc cât de importantă ești, cât de mult contează să te cunoști pe tine însăți, să-ți știi calitățile și defectele, să investești în tine. Să te îngrijești, să-ți acorzi zilnic câteva minute de atenție, să-ți zâmbești.

Just remember

CE PROMOVEZ?


În mare parte voi dezbate subiecte din domeniul frumuseții și a îngrijirii personale. Subiecte ce vin la pachet cu experimente reușite sau eșuate, inspirație, noutăți și idei de pus în practică.

Nu mă consider o expertă, și sunt conștientă de faptul că ceea ce mie mi se potrivește, poate ție nu ți se va potrivi. De aceea, nu voi încerca să conving, ci doar îmi expun punctul de vedere. Încurajez ideea ca fiecare să se informeze și să facă propriile alegeri, în funcție de ce consideră corespunzător nevoilor sale. Iar dacă se întâmplă ca alegerile noastre să se intersecteze, înseamnă că avem ceva în comun! 🙂

Și cu asta am terminat ce-am avut de zis. Acum că m-am destăinuit în fața ta, aș dori să aflu și eu câte ceva despre tine. Așa că permite-mi să te întreb doar atât: care este visul tău?


 Pagina Parfumată – doza de inspirație zilnică: Facebook • Instagram • Pinterest

2 Comments

  • Reply Myutza 2 septembrie 2015 at 8:12

    Hmmm…. draga mea visuri sunt multe… sperăm ca se vor şi împlini… 😀

  • Reply anonim 1 aprilie 2016 at 12:16

    wolololo :)) Ce fain Blog avem :))

  • Leave a Reply