Se încarcă
vivre.ro
 • Îngrijire și frumusețe / Produse cosmetice

  Descoperiri cosmetice care au ajuns rapid pe lista mea de favorite

  5 descoperiri cosmetice produse favorite

  Totul a început cu un produs, căruia i-am zis: ”Aha, te-am găsit! Într-o zi o să vorbesc despre tine, că ne înțelegem bine”. Apoi a mai apărut și al doilea, și al treilea, și-atunci m-am gândit: ”Stați așa, că vă vin eu de hac!”. Astfel că le-am adunat, le-am pozat și m-am pregătit să vi le arăt.

  Mai jos veți găsi câteva produse cosmetice, care mi-s tare dragi și au devenit rapid favoritele mele. Veți vedea, probabil le cunoașteți și voi, căci nu sunt neapărat noutăți. Doar că acum le-a venit rândul să treacă și prin mâna mea. Așadar, cum arată lista cu produse favorite?

  Săpunurile Déjà Vu

  Dacă m-ați fi întrebat cu câteva luni în urmă, v-aș fi spus nu obișnuiesc să consum săpunul clasic, ci prefer un gel de duș cremos sau un săpun lichid. Dar între timp, situația s-a schimbat. Am descoperit acestă gamă, care m-a cucerit prin ingredientele naturale și parfumul lor puternic. Săpunurile Dèja Vu au o textură fină şi cremoasă, lăsând pielea curată și hidratată. Iar mirosul e încântător, indiferent de aroma aleasă. Inițial l-am ales pe cel exfoliant, cu mentă şi cafea. Bună alegere, să ştiți! Iar de câteva zile îl folosesc şi pe cel cu lavandă, pentru ten gras. Miroase în baie de parcă am aterizat direct pe un câmp cu flori! 😀

  săpun deja vu cu lavandă pentru ten gras

   Mănuşa exfoliantă de la Oriflame

  Este o mănușă abrazivă cu textură din nailon, ce exfoliază și îndepărtează celulele moarte. Nu este agresivă, pielea rămâne extrem de fină și curată. Dacă veți insista mai tare pe anumite zone, s-ar putea să vă alegeți cu o mică roșeață. Dar trece în câteva minute, nu rămân urme sau efecte nedorite.

  În contact cu pielea, nu prea alunecă și e destul de greu de folosit ca atare, așa că înainte să o folosesc aplic mult gel de duș/săpun. E mai distractiv, face multă spumă așa 😀

  Ah, și încă o treabă! După orice exfoliere trebuie o hidratare ”ca la carte”, așa că nici utilizarea mănușii nu face excepție.

  manusa abraziva oriflame pentru exfoliere

  • Rujurile Sephora Lip Stain

  Despre mult lăudatele rujuri de la Sephora am tot auzit, dar abia în preajma Crăciunului am făcut cunoştință cu ele. Confirm şi eu, lip stain-urile astea sunt GE-NI-A-LE! Se comportă excelent, au textură cremoasă și lejeră, nu se strâng pe buze și nici nu le usucă. Rezistă de dimineața până seara, cu mici ajustări după masa de prânz. În sensul că, dacă mănânc, se duce puțin de pe mijlocul buzelor.

  Pe Instagram există dezbateri serioase despre nuanțe preferate. În timp ce majoritatea fetelor susțin că cea mai faină ar fi nuanța 01 Always Red, favoritul meu este, de departe, 03 Strawberry Kissed. Merge excelent la o ținută de zi cu zi și mi se pare mai purtabil, mai puțin pretențios. Plus că, de curând, Sephora îmbogățit colecția cu și mai multe nuanțe, așa că le voi mai face o vizită.

  rujuri sephora lip stain nuanta 03 strawberry kissed

  Gama Garnier Ultra Doux

  Nici gama Ultra Doux nu e vreo noutate, ci există pe piață de ceva timp. Deși am auzit opinii pozitive despre aceste produse, multă vreme nu le-am încercat. Motivul e simplu: având părul creț și capricios din cale-afară, deseori am ales game destinate îngrijirii acestui specimen.

  Când am descoperit produsele Ultra Doux, nu m-am mai putut despărți de ele. Am zis mereu că șamponul și balsamul sunt ca două suflete pereche, nu merg unul fără celălalt. Șamponul curăță extrem de bine, lasă părul curat și lucios. Dar după spălare, firul devine cumva rigid și greu de manevrat. De-aici încolo, e treaba balsamului să acționeze. Acesta hidratează firul de păr, lăsându-l mătăsos și ușor de descurcat.

  garnier ultra doux șampon și balsam

  Oja SHE – nuanța 290

  Aici n-ar fi tare multe de spus, doar că am văzut-o, am cumpărat-o și am încercat-o. Iar rezultatele, se pot observa în imaginile de mai jos. Plus că și la capitolul rezistență sunt mulțumită, în primele 4-5 zile și-a păstrat aspectul foarte bine.

  oja SHE nuanta 290

  Nu știu cum sunteți voi, dar eu când găsesc un produs care mă încântă, îi rămân fidelă și nu mă mai despart de el. Iar în plus, simt nevoia să le spun și altora. Le-ați folosit și voi? Ce părere aveți despre ele?

  Just remember

 • Alte articole din aceeași categorie

  No Comments

  Leave a Reply