Piele iritată? Poftim cutiuța! Te-a înțepat un tânțar? Ți s-au uscat buzele, coatele, genunchii? Cutiuța ”fermecată” rezolvă problema! O numesc un accesoriu pentru că o port cu drag oriunde, fiind nelipsită din geantă, din mașină, din casă. Practic e peste tot.

Cum, n-ați auzit încă de cutiuța cu minuni? Să vă explic cum stă treaba și de ce e utilă în gospodăria oricui.

TENDER CARE • CUTIUȚA CU MINUNI

cutiuța cu minuni oriflame tender care

Ține de foame? Sau despre ce e vorba?


Ei, nici chiar așa, căci e recomandată pentru uz extern. Renumita cutiuță cu minuni de la Oriflame, sau Tender Care în denumirea oficială, este un balsam multifuncțional împachetat într-un recipient de dimensiuni reduse (15 ml). Încape lejer în orice poșetă și e mică de tot, cam cât o nucă sau o castană. În ceea ce privește ingredientele de bază, printre acestea se numără extractul din fagure de miere şi uleiuri naturale. Este destinată zonelor uscate, pentru a reda hidratarea și catifelarea pielii. Are textura unui unguent moale, hidratant, care se absoarbe rapid.

Fiind vorba de doar 15 ml, tindem să credem că se va termina repede. Din contră, e chiar durabilă, deoarece are o formulă concentrată, iar pentru aplicare avem nevoie de o cantitate mică din produs. Folosită frecvent, ține undeva la 6-8 luni. Dar acest aspect e discutabil, pentru că pot fi perioade în care chiar nu e necesar să o utilizăm. Să ne gândim, de exemplu, la buze: poate vara e necesară o hidratare intensă, pe când toamna sau iarna pot fi mai uscate și atunci o vom folosi mai des.

Tot mai populară, cu trecerea anilor


Tender Care este unul dintre produsele care reprezintă compania încă de la începuturile sale. În anul 1967, atunci cand  cei doi frați Jonas și Robert af Jochnick au pus bazele companiei Oriflame, cutiuța cu minuni se număra și ea printre produsele pe cale le comercializau. La vremea aceea, ei o prezentau familiei și prietenilor, iar astazi, după 45 de ani, este un produs emblematic pentru companie, și unul dintre cele mai căutate produse de pe piață.

Ce-alifie minunată, și frumos împachetată!


Pe lângă faptul că poate fi achiziționată ”la bucată”, Oriflame ne-o aduce într-o formulă inedită, și anume un gift box care conține patru cutiuțe în arome diferite: vanilie, cireșe, caramel și nucă de cocos. Un cadou delicios pentru cineva drag, care te poate scoate din bucluc când nu știi ce să cumperi (vrem sau nu să recunoaștem, toți am trecut la un moment dat prin așa ceva).

cutiuța cu minuni tender care


Așadar, cutiuța cu minuni e utilă acasă, la muncă, dar și în concediu. Iar la mama în bucătărie o găsesc așezată strategic în cel puțin trei locuri, ca să n-avem de căutat prea mult când e nevoie de ea 😀

Sursa foto: http://www.healthgalleries.com

Dar tu, folosești această minunăție? Care aromă o preferi?

Just remember

7 Comments

Cutiuța cu minuni: un accesoriu de nerefuzat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *