1. Anul acesta se poartă un zâmbet generos, ștrengăresc și misterios

Neapărat cuceritor! Nu contează că-ți cucerești soțul, iubitul, șeful, soacra sau doamna morocănoasă de la ghișeu. Doar ai grijă ca buzele să-ți fie mereu hidratate. Cu toții se vor întreba de ce zâmbești, așa că nu uita să o faci cât mai des!

smile

Sursa foto: afs.org

2. Un păr sănătos, îngrijit și aranjat

Fie el des, fin, normal, lipsit de volum, ondulat sau întins, gras sau uscat, părul tău are nevoie de următoarele lucruri: o tunsoare care să te avantajeze, o culoare ce te prinde bine și produse de îngrijire de calitate, destinate tipului tău de păr.  Iar dacă ai probleme cu căderea părului, în 2016 e momentul să scapi de această neplăcere. Vezi aici ce ai de făcut.

winter-1127201_1280

3. Roz, albastru… dar totuși roșu!

Potrivit specialiștilor Pantone, culorile anului 2016 sunt roz quartz și albastru serenity. Adica acestea:

colours_2016
Sursa foto: pantone.com

Da, ați citit bine, pentru prima dată în istorie, anul nu are doar o culoare reprezentativă, ci două. Și mai zici că 2016 nu se anunță un an plin de surprize?

Și totuși, ce știu sigur este că anul acesta nu dai greș cu acel roșu clasic, feminin, mereu la modă. Unghiile, rujul și pantofii roșii sunt simbolul pasiunii, dar și a curajului. Roșul stârnește curiozitatea și inevitabil atrage atenția. Așa că, anul acesta, mizați pe roșu!

Red

Tu ce alegi să porți anul acesta? Mai ai și alte idei? Lasă-mi un comentariu mai jos, sau scrie-mi pe Facebook.

Categories: Uncategorized

One comment

Ce se poartă în 2016? 3 idei pentru a-ți merge bine tot anul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *