Se încarcă
 • Pagina Parfumată

  Ce se poartă în 2016? 3 idei pentru a-ți merge bine tot anul!

   1. Anul acesta se poartă un zâmbet generos, ștrengăresc și misterios

  Neapărat cuceritor! Nu contează că-ți cucerești soțul, iubitul, șeful, soacra sau doamna morocănoasă de la ghișeu. Doar ai grijă ca buzele să-ți fie mereu hidratate. Cu toții se vor întreba de ce zâmbești, așa că nu uita să o faci cât mai des!

  smile

  Sursa foto: afs.org

  2. Un păr sănătos, îngrijit și aranjat

  Fie el des, fin, normal, lipsit de volum, ondulat sau întins, gras sau uscat, părul tău are nevoie de următoarele lucruri: o tunsoare care să te avantajeze, o culoare ce te prinde bine și produse de îngrijire de calitate, destinate tipului tău de păr.  Iar dacă ai probleme cu căderea părului, în 2016 e momentul să scapi de această neplăcere. Vezi aici ce ai de făcut.

  winter-1127201_1280

  3. Roz, albastru… dar totuși roșu!

  Potrivit specialiștilor Pantone, culorile anului 2016 sunt roz quartz și albastru serenity. Adica acestea:

  colours_2016
  Sursa foto: pantone.com

  Da, ați citit bine, pentru prima dată în istorie, anul nu are doar o culoare reprezentativă, ci două. Și mai zici că 2016 nu se anunță un an plin de surprize?

  Și totuși, ce știu sigur este că anul acesta nu dai greș cu acel roșu clasic, feminin, mereu la modă. Unghiile, rujul și pantofii roșii sunt simbolul pasiunii, dar și a curajului. Roșul stârnește curiozitatea și inevitabil atrage atenția. Așa că, anul acesta, mizați pe roșu!

  Red

  Tu ce alegi să porți anul acesta? Mai ai și alte idei? Lasă-mi un comentariu mai jos, sau scrie-mi pe Facebook.

 • S-ar putea să-ți placă

  1 Comment

 • Reply Arome de weekend #6: Goana după culorile pastelate | Pagina parfumată 8 aprilie 2017 at 12:03

  […] Ideea că rozul este pentru fetițe nu o mai crede nimeni. Să ne amintim, totuși, care au fost culorile anului 2016? Roz quartz și albastru serenity, ambele pasteluri. S-au purtat intens în anul ce-a trecut și se […]

 • Leave a Reply