Se încarcă
 • Îngrijire și frumusețe

  40 de ani Giordani Gold – noutăți Oriflame C15

  Catalogul 15 Oriflame vine cu un motiv de sărbătoare: se împlinesc 40 de ani de la lansarea gamei de produse Giordani Gold. Au devenit o legendă vie de-a rândul anilor , o dovadă a faptului că frumusețea nu are vârstă. Dacă acum ceva timp le vedeam pe mamele sau chiar bunicile noastre folosind aceste produse, iată că astăzi e rândul nostru, copilele de altădată, să le folosim și să le apreciem.

  „De 40 de ani, Giordani Gold oferă femeilor din întreaga lume momente unice de răsfăț. Realizate cu măiestrie, cu o deosebită atenție pentru detalii și cele mai fine ingrediente, produsele de machiaj Giordani Gold reflectă cu adevărat arta de a trăi frumos. Mai mult decât simplul lux, este vorba despre o viață trăită cu satisfacție, încredere și eleganță.”

  Ediția aniversară a catalogului aduce și surprize: apa de parfum Giordani Gold Incontro este relansată la cererea clientelor, iar multe dintre produsele Giordani Gold sunt la prețuri promoționale. Cred că merită să profităm, nu știu dacă am mai văzut vreodată asemenea prețuri la aceste produse. Spre exemplu:

  Acestea sunt doar câteva dintre oferte, lista completă a produselor Giordani poate fi accesată aici.  Produsele Oriflame se pot achiziționa prin intermediul consultanților. Dacă nu cunoști un consultant Oriflame în zona ta, sau îți dorești chiar tu să te înscrii și să câștigi un venit suplimentar, accesează linkul de mai jos.

  inscriere-oriflame  Iar dacă tot vorbim despre o aniversare, nu se cuvine să ne prezentăm fără cadou, nu-i așa? Astfel am decis ca al meu cadou să fie o scurtă trecere în revistă a produselor Giordani Gold care îmi sunt foarte dragi și pe care le utilizez cel mai des. Unele zilnic (corectorul, fondul de ten), altele aproape de câteva ori pe săptămână:

  • Fondul de ten Giordani Gold Invisible Touch
  • Perlele iluminatoare
  • Fard cremă pentru pleoape
  • Corectorul Giordani Gold

  gg_products-1

  Acum, vreau și eu să aflu: care sunt produsele voastre Giordani? Folosiți această gamă? Aștept părerile în secțiunea de comentarii, și nu uitați să accesați catalogul online pentru a vedea și restul ofertelor din această campanie.

  Just remember

 • S-ar putea să-ți placă

  No Comments

  Leave a Reply