Se încarcă
 • Idei de cadouri

  Cadouri de Crăciun de la Oriflame (catalog 16/2016)

  Tocmai am dat peste site-ul Christmas Countdown, care ne calculează câte zile au mai rămas până la Crăciun. Treizeci și trei. Și tot atâtea motive pentru a începe cumpărăturile din timp, anul acesta. Țin să amintesc doar câteva, precum evitarea aglomerației sau gestionarea mai bună a bugetului alocat cadourilor (începem din noiembrie, deci practic nu plătim totul într-o singură lună). Dacă mai punem la socoteală și faptul pe la noi, românii, trece și Moș Nicolae cu mici cadouri, atunci chiar a început numărătoarea inversă!

  Oriflame ne vine în ajutor în prag de sărbătoare, cu un catalog plin de surprize gata să fie dăruite celor dragi. Ce-mi place în mod special la cataloagele Oriflame este că nu trebuie să te gândești din timp: ”Oare ce să-i cumpăr bunicii? Niște șosete sau o eșarfă?”, ci doar răsfoindu-l și văzând propunerile lor, ajungi să vizualizezi fiecare produs cui i s-ar potrivi. Astfel că, până și cei mai neîndemânatici într-ale cadorisitului, tot vor putea alege ceva pe cinste.

  cadouri-oriflame-craciun-femeiCÂTEVA CADOURI PENTRU EA:

  1) . Ceas Delicate Perl – nu cred că v-am spus vreodată, dar ceasurile Oriflame vin împachetate în câte o cutie minunată, ce se asortează și completează design-ul ceasului. Astfel că, pentru toate ceasurile pe care le-am primit sau le-am cumpărat de la Oriflame, păstrez cutiile cu mult drag și grijă, și n-aș putea vreodată să le arunc de frumoase ce sunt.

  2). Tender Care (cutiuța cu minuni) – balsamul renumit pentru calitățile sale de hidratare, ne surprinde acum cu o nouă aromă, cu ulei de scorțișoară, în ediție limitată.

  3). Si Magnifique! – o gamă ce tocmai se lansează, tot în ediție limitată, introducându-ne în atmosfera Crăciunului prin aromele sale de bergamotă, trandafir și lemn de migdal. Gama cuprinde apă de toaletă, gel de duș și loțiune de corp strălucitoare.

  4). Oja The One Long Wear – colecția deja cunoscută vine cu cinci noi nuanțe, sclipicioase și în culori festive, ce ne vor încânta de sărbători.

  5). Colecția Spiced Citrus – mirosul său de portocale și scorțișoară e o nebunie, o încântare pentru simțuri! Păcat, mare păcat, că această gamă conține doar săpun și cremă de mâini.

  cadouri-oriflame-craciun-barbati

  CÂTEVA CADOURI PENTRU EL:

  1). Apă de toaletă ”Be the legend” – deși preferatul meu din toată colecția Oriflame pentru bărbați este, de departe, Eclat Homme, am făcut câteva sondaje printre cunoștințe și, spre surprinderea mea, toți au avut același răspuns: acest parfum a fost desemnat câștigător 😀 Cu acorduri de piele, măr și boabe tonka, Be the legend este un parfum care completează un look relaxat, lejer și tineresc.

  2). Set North For Men Recharge – setul ce cuprinde un șampon-gel de duș (2 in 1) și un deodorant roll-on, devine cadoul excelent pentru o persoană simplă, energică și dinamică.

  3). Cutie de cadouri – sunt de două feluri, de fapt. Una e pe roșu, alta pe albastru. Dar parcă cea pentru bărbați mi se pare mai interesantă, nu știu sigur de ce 🙂

  4). Ceas Classic Luxe – un cadou clasic și elegant, ce captivează prin simplitate. Cureaua este din imitație de crocodil și are o culoare maro, interesantă și deosebită deopotrivă.

  5). Set șosete Dandy – ar putea să le cheme și daddy, din partea mea, căci parcă le văd puse sub brăduț pentru tătici sau bunici. Sunt două perechi drăguțe, în nuanțe de albastru și maro, având mărimea 42-45.


  Click pe imagine pentru a răsfoi catalogul online
  Click pe imagine pentru a răsfoi catalogul online

  Produsele Oriflame se pot achiziționa doar prin intermediul consultanților. Dacă nu cunoști un consultant în zona ta, sau îți dorești chiar tu să te înscrii și să câștigi un venit suplimentar, completează formularul de înscriere și vei fi contactată telefonic pentru mai multe detalii.


  Ar mai fi de menționat multe alte idei care mi-au tras cu ochiul, dar mi-ar lua toată noaptea să vorbesc despre tot ce se ascunde în cele o sută și ceva de pagini ale catalogului Oriflame. Așa că păstrez o notă de mister și vă invit să descoperiți singure ce alte cadouri mai stau pitite pe acolo, gata să fie descoperite și dăruite unui om drag.

  Voi cum stați la capitolul cadouri? Ați găsit ceva interesant, sau vi se pare încă prea devreme pentru așa ceva?

  Just remember

 • S-ar putea să-ți placă

  1 Comment

 • Reply Lotus 28 noiembrie 2016 at 6:19

  Adresându-se el cu precădere femeilor, m-aș aștepta să găsesc pe acest blog idei de cadouri pentru EL. Iar de regulă, el nu prea este interesat de Oriflame.

 • Leave a Reply