Se încarcă
 • Îngrijire și frumusețe / Produse cosmetice

  The Body Shop: Instaglow CC Cream – deloc așa cum mă așteptam!

  Când am aflat, pe la sfârșitul anului 2016, că The Body Shop își deschide magazin în Cluj, am început să le dau târcoale. Devenisem tare curioasă de Instaglow CC Cream, pe care l-am și cumpărat ulterior. Însă nu era cazul să mă entuziasmez atât de rău, mi-am dat seama mai apoi. Dar vă las să descoperiți, în cele ce urmează, care e experiența mea cu acest produs.

  Ce este Instaglow CC Cream?


  O cremă strălucitoare, cu textură ușoară, ce poate fi folosită în două moduri. Dacă avem un ten sănătos și ne dorim un aspect natural, hidratat, atunci o aplicăm ca atare. Altfel, se poate utiliza pe post de bază de machiaj. E potrivită pentru orice tip de ten și are în compoziție aloe vera și ginseng.

  THE BODY SHOP- INSTAGLOW CC CREAM pareri 2

  Instaglow CC Cream are factor de protecție FPS 20 PA+++ și ne promite următoarele aspecte: minimizarea aspectului porilor, reducerea luciului tenului și hidratare pentru 24 ore.

  Ce mi-a plăcut?


  →  Textura. Are o compoziție extrem de fluidă, se întinde rapid și se absoarbe în piele aproape instant. Nu se risipește produs, e nevoie de o cantitate foarte mică la aplicare.

  → Ambalajul. Vine într-un flacon auriu strălucitor, iar ca design mi se pare tare simpatic. Produsul iese direct din tub, asemenea pastei de dinți.

  Ce nu mi-a plăcut?


   Este disponibil în România într-o singură nuanță: peach (piersică). Atunci când l-am încercat în magazin, nu mi-am dat seama cât de mare e diferența (probabil din cauza luminii artificiale). Eu având tenul tare albicios, fața mea arată ca un soi de morcov portocaliu, gata de pus în supă 😀

    Chiar și folosit precum bază de machiaj, tot mi se pare prea intens la culoare. Probabil ar trebui să aplic un fond de ten într-o nuanță mult mai deschisă, pentru a echilibra aspectul.

  → Are particule sclipitoare în compoziție. Ceea ce mă așteptam, dar nu credeam că se observă așa de tare la lumina naturală. Însă da, se observă.

  Instaglow CC Cream de la The Body Shop (1) Instaglow CC Cream de la The Body Shop(2)

  Cui s-ar potrivi?


  Chiar dacă mie nu mi se potrivește, nu suntem toate la fel, iar nevoile tenului nostru sunt diferite. Îmi închipui că acest produs s-ar potrivi pentru o persoană cu tenul bronzat sau într-o nuanță piersicie. Chiar îmi propun să îl încerc din nou, la vară, când voi fi mai bronzată.

  Chiar și așa, l-aș recomanda cuiva care își dorește un look foarte natural. Unei femei pe care natura a înzestrat-o cu un ten fără imperfecțiuni. Zic asta pentru că produsul are o acoperire mică și nu conferă uniformizarea necesară tenului problematic.


  Acum e rândul vostru, vreau să vă aflu opinia:

  • ce așteptări ai de la un CC cream?
  • ți-a atras vreodată atenția Instaglow CC Cream de la The Body Shop?
 • S-ar putea să-ți placă

  3 Comments

 • Reply ghelbere elena 20 martie 2017 at 7:44

  Cum se incalzeste vremea nu mai folosesc de loc fondul de ten. Instaglow CC Cream nu l-am folosit.

 • Reply Teodora 20 martie 2017 at 16:52

  Despre acest CC Cream chiar nu aflasem 🙂 Am avut o perioada cand am incercat sa folosesc BB Cream, CC Cream si toate genurile de cream posibile, dar a fost un epic fail. Tenul meu foarte uscat absoarbe repede si bine toata componenta cremoasa si raman pe fata cu niste pete colorate.

  • Reply Ioana Ciont 20 martie 2017 at 17:01

   Ohh, I’m really sorry to hear that 🙁 si eu chiar credeam ca tenul mixt/gras/acneic e cel mai problematic, dar uite ca si tenul uscat poate da batai de cap!

  Leave a Reply