Se încarcă
 • Arome de weekend

  Arome de weekend #1: Flori de iasomie și gânduri de vacanță

  Arome de weekend #1: Flori de iasomie și gânduri de vacanță

  Stau pe terasă și fac planuri pentru următoarele două săptămâni: întâlnire cu fetele, postări noi pe blog, noutăți, programare la coafor, bagaje, dar mai ales concediu. Concediu. Italia. Milano. Și aici mi se rupe firul. Începe desprinderea de realitate și gândurile îmi zboară spre vacanță, evident. Iar tot ce pot să fac, deocamdată, este să evit acest cuvânt ”magic”, ce mă proiectează instant într-o altă lume. Mai am o săptămână până plec, iar momentan trebuie să fiu cu picioarele pe pământ pentru a încheia cu succes tot ceea ce mi-am propus.

  Astăzi inaugurez o nouă rubrică pe blog: Arome de weekend. Scopul meu este să încheiem săptămâna într-o notă pozitivă, cu multă inspirație, idei, sentimente, culori și trăiri. Așa că te invit să faci o pauză de la tot ceea ce te macină, să privești în jur și să găsești ceva ce te inspiră!  Iar până una-alta, îți las și eu câteva sugestii.

  O FLOARE, UN PARFUM


  Weekendul acesta m-a găsit profund încântată de parfumul puternic al florilor de iasomie. E sezonul lor, așa că tot ce pot să-ți doresc este să te lași învăluită de această mireasmă deosebită! Ca idee, iasomia este o sursă excelentă de inspirație pentru parfumieri celebri precum Vincent Schaller și Fabrice Pellegrin, care prin creațiile lor dau naștere unor stări și emoții transmise prin parfumuri ca Paradise sau My Red (iasomie roșie). Așadar, dacă ești în căutarea unui parfum în ton cu izbucnirile naturii la sfârșit de primăvară, s-ar putea să fii în locul potrivit: cu siguranță unul dintre acestea îți va fi pe plac!

  my red, paradise

  O altă sugestie: că tot vorbim de iasomie, ai încercat vreodată ceaiul din flori uscate? Este absolut delicios, merită să-i dai o șansă! Preferatul meu este o combinație între iasomie și ceai verde.

  O IDEE DE PUS ÎN BAGAJE


  În altă ordine de idei, am observat că anul acesta toată lumea e mai dornică să plece în concediu decât de obicei. De ce zic asta? Dacă anii trecuți cam toți erau plecați în perioada iulie-august, acum o mare parte din cei pe care îi cunosc merg în concediu la începutul lunii iunie. Desigur, eu sunt prima care mă pun la socoteală, căci în câteva zile voi fi plecată. Dar oare, mă gândesc: să fie perioara de frig atât de lungă, de care am avut parte, motivul acestui fenomen? Să fie toată lumea în căutarea zilelor de relaxare ce vin la pachet cu plaje fierbinți, bere rece și valuri spumoase? Sau doar mie mi se pare că e așa? #numazic

  Oricum ar fi, când vine vorba despre împachetatul bagajelor, mă lovesc mereu de aceeași problemă: produsele cosmetice și de îngrijire îmi ocupă la fel de mult spațiu (dacă nu chiar mai mult) decât hainele! Și nu mă refer la cele de machiaj, căci reușesc să mă rezum la puține obiecte de acest fel când vine vorba de călătorit. Mă refer la șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp și altele de genul. Cred că știi ce vreau să spun. Iar anul acesta mi-am zis că nu se mai poate să le car pe toate după mine (deși până acum am făcut-o, recunosc! #tbt). 

  recipiente

  Soluția ”salvatoare” am găsit-o în recipientele de mici dimensiuni. Mai exact, am descoperit un kit de călătorie extrem de util, marca Milk & Honey, ce conține: şampon (50 ml), balsam de păr (50 ml), cremă de duş (50 ml), cremă de mâini (30 ml), şi cremă pentru mâini & corp (30 ml). Iar o altă opțiune ar fi un set de recipiente, pe care să le umpli după placul inimii cu produsele ce-ți sunt necesare. Dar parcă tot aș opta pentru prima variantă, ca să nu-mi mai bat capul să torn dintr-unul în celălalt! Ca să nu mai zic că ambele variante se încadrează cu succes în regulile aplicate pentru călătoria cu avionul, ceea ce înseamnă că recipientele pot fi incluse fără nicio problemă în bagajul de mână. Exact ce cautam.


  Cam atât pentru astăzi, acum e rândul tău: îți place iasomia? Mergi în concediu? Cum procedezi cu cosmeticele? Lasă-mi un comentariu cu toate detaliile!

  Just remember

 • S-ar putea să-ți placă

  1 Comment

 • Reply ghelbere elena 5 iunie 2017 at 12:09

  E formidabil kit-ul Milk&Honey. Il vreau si eu.

 • Leave a Reply