Se încarcă
 • Arome de weekend

  Arome de weekend #6: Goana după culorile pastelate

  Culorile pastelate sunt la mare căutare, mai ales zilele acestea. Le asociem deseori cu primăvara, pentru că ne duc cu gândul la natură: rozaliul copacilor înfloriți, cerul albăstrui, florile de liliac. Pastelurile sunt considerate culori liniștitoare, uneori chiar asociate cu bunul simț. Transmit gingășie, alinare, relaxare și stare de bine.

  Arome de weekend este o rubrică destinată frumosului, care vine în acele două zile ale săptămânii când ne amintim să respirăm. Scopul articolelor este să încheiem săptămâna într-o notă pozitivă, cu multă inspirație, idei, sentimente, culori și trăiri. Așa că te invit să faci o pauză de la tot ceea ce te macină, să privești în jur și să găsești ceva ce te inspiră!  Iar până una-alta, îți las și eu câteva sugestii.

  _____

  Culorile pastelate sunt la mare căutare, mai ales zilele acestea. Le asociem deseori cu primăvara, pentru că ne duc cu gândul la natură: rozaliul copacilor înfloriți, cerul albăstrui, florile de liliac. Pastelurile sunt considerate culori liniștitoare, uneori chiar asociate cu bunul simț. Transmit gingășie, alinare, relaxare și stare de bine.

  Nu e nimic greșit să purtăm culori pastelate, ori să le adoptăm în stilul nostru de trai. Ideea că rozul este pentru fetițe nu o mai crede nimeni. Să ne amintim, totuși, care au fost culorile anului 2016? Roz quartz și albastru serenity, ambele pasteluri. S-au purtat intens în anul ce-a trecut și se mai poartă și acum.

  Dacă suntem fete istețe, profităm de acest sezon și obținem niște combinații reușite, care să ne dea și o stare de bine. Rămâne să ne punem întrebarea: cum ne înconjurăm de pasteluri fără să părem penibile? Cred că ideile de mai jos vor fi o mică oază de inspirație, ce îți vor da te gândit în acestă privință.

  pasteluri de primavara _featured (1)

  MODALITĂȚI DE A ”COLECȚIONA” CULORILE PASTELATE:

  O piesă vestimentară, precum în imaginile anterioare.

  Accesorii – o geantă, un ceas, o eşarfă, cercei, agrafe, etc.

  Un desert delicios: spumă de zmeură sau de căpşuni, tort cu cremă de afine, macarons, bezele, bomboane, limonadă, înghețată.

  O aplicație pentru mobil: April. Se poate folosi pentru editare de imagini și colaje și vine cu niște filtre pastelate tare simpatice. Numa` bune de pus pe Instagram.

  O ojă de unghii în nuanța violet-liliachiu pastelat: The One – Liliac Silk (Oriflame).

  Pentru cele mai curajoase dintre noi, echipamentul sportiv: bicicleta, rolele, etc.

  Decor interior: ceşcuțe de cafea, baloane, ghivece de flori, pereți colorați, masa de lucru.

  Machiaj & accesorii: rujuri, farduri, pensule, portfard.

  Organizare personală: agendă, creioane.

  Încălțăminte: pantofi, teniși, balerini.

  748676f606718fb064962c073c850204          0dde4fb790dc833764781a9d7f7dd04a

  culori pastelate

  culori pastelate (1)

  Cât de tare vă plac vouă pastelurile? Cum le purtați, cu ce le combinați? Lăsați-mi un comentariu mai jos, sunt curioasă să aflu și alte păreri.

  Sursa foto: Pinterest, Unsplash

 • S-ar putea să-ți placă

  2 Comments

 • Reply ghelbere elena 2 aprilie 2017 at 9:29

  Imi plac pastelurile si nu am fost niciodata de acord ca rozul este pentru fetite.

 • Reply ghelbere elena 6 aprilie 2017 at 8:34

  Ador culorile pastelate. Majoritatea hainelor mele de vara sunt in aceste culori.

 • Leave a Reply