Se încarcă
 • Arome de weekend

  Arome de weekend #3: Accente tomnatice de culoare

  Arome de weekend este o rubrică destinată frumosului, care vine în acele două zile ale săptămânii când ne amintim să respirăm. Scopul articolelor este să încheiem săptămâna într-o notă pozitivă, cu multă inspirație, idei, sentimente, culori și trăiri. Așa că te invit să faci o pauză de la tot ceea ce te macină, să privești în jur și să găsești ceva ce te inspiră!  Iar până una-alta, îți las și eu câteva sugestii.

  ________

  Primele zile de toamnă au adus sentimente de neliniște, melancolie și regret după vara care tocmai s-a sfârșit. N-am văzut prea mult entuziasm pe fețele celor din jur, sau poate n-am căutat unde trebuie, cine știe? Cert este că n-am întâlnit pe nicăieri vreo nerăbdătoare care să-și dorească să poarte cizme în locul pantofilor, ori bocanci în locul tenișilor.

  O fi temperatura mai scăzută, diminețile mai reci și zilele mai scurte, dar să ne amintim și aspectele frumoase ale acestui anotimp. Natura devine un deliciu de arome și culori, care doar așteaptă să fie descoperite. Miros de castane prăjite, tartă de măr cu scorțișoară, nuci proaspete în coajă verde, vin fiert, ciocolată caldă, dovleac copt, plimbări printre frunzele colorate, struguri copți și miros de must, toate sunt doar câteva motive pentru care să admirăm toamna și să ne bucurăm din plin.

  Așadar, hai să vedem ce ne inspiră în acest sezon! Și aici nu ne vom raporta la  trendurile momentului, la ce se poartă sau cum se poartă, ci vom încerca să aducem câteva idei de inspirație în bucătărie, în dormitor, în șifonier, în curte, pe balcon, ori poate chiar la birou, de ce nu?

  5b8174571cca813cd85dfe9bb4017ef9

  Ah, să nu uităm nici de șosetele colorate, papucii de casă pufoși, păturile călduroase, o cană de ceai cald cu miere și lămâie, pulovere de cașmir, eșarfe croșetate,  focul din soba bunicilor, miros de lemne. Și câte ar mai fi! Dar pe tine, ce te inspiră toamna aceasta?

  Sursa foto: Pinterest

  Just remember

 • S-ar putea să-ți placă

  1 Comment

 • Reply ghelbere elena 3 octombrie 2017 at 11:07

  Parcurile cu straturile groase de frunze, mirosul dulcetii de gutui ma inspira.

 • Leave a Reply