Se încarcă
 • Pagina Parfumată

  Aho, aho de Anul Nou!

  urari de anul nou

  Cu bune, cu rele, anul s-a încheiat. Cu toții am râs, am iubit, am zâmbit, am iertat, am disperat, am plătit facturi, am oferit cadouri, am avut parte de toate! Am tras linie la sfârșit de an, ne-am recunoscut greșelile și am promis să nu le mai repetăm în anul ce urmează. Iar venirea noului an este atât motiv de sărbătoare, cât și prilej de a le ura apropiaților și cunoscuților toate cele bune. Urarea mea se îndreaptă către voi toți și sună cam așa:

  SĂ AVEȚI GRIJĂ DE VOI, AHO-HO-HO!


  De obicei se urează sănătate, fericire, bunăstare și belșug, dar poate că ține și de noi să avem parte de toate acestea, căci uneori omul și-o face cu mana lui. Eu îți doresc să mănânci sănătos, să dormi bine, să faci mișcare și să prețuiești natura.

  woman-570883_1280

  SĂ VĂ SIMȚIȚI BINE ÎN PIELEA VOASTRĂ, AHO-HO-HO!


  Dacă te chinuie câteva kilograme în plus scapă de ele, dacă nu-ți place tunsoarea ta schimb-o, dacă îți dorești un tatuaj nu mai sta pe gânduri! Încearcă să te redescoperi și fii cea mai bună versiune a ta, căci atunci când tu te apreciezi, și alții te vor aprecia.

  SĂ TRĂIȚI ANUL NOU LA COTE MAXIME, AHO-HO-HO!


  Va fi un an cu suișuri și coborâșuri, ca toate celelalte. Însă nu uita nici măcar în momentele grele să zâmbești, să iubești, să descoperi ce te face fericit. Îți mai doresc și să ai parte de plimbări în aer liber, de călătorii minunate și de amintiri fantastice alături de oameni ce merită să-ți fie aproape.

  Happy2

  Și mai am de spus un singur lucru: nu trebuie să fie început de an, de lună sau de săptămână pentru a face o schimbare în viața ta. ”Cel slab așteaptă o șansă, pe când cel puternic o creează” (Anchee Minn).

  Sursa foto: http://www.firstcovers.com/

  La mulți ani și un An Nou fericit!

 • S-ar putea să-ți placă

  No Comments

  Leave a Reply