Se încarcă
 • Pagina Parfumată

  Adunate de pe Instagram: #BestOf2016

  În ultimul timp întâlnesc tot mai multe persoane pasionate de Instagram. Mă număr și eu printre dânsele, nu e niciun secret. Și nici nu e de mirare că o platformă care pune accent pe impactul vizual e din ce în ce mai asaltată de utilizatori. Ne inspiră, ne atrage, ne motivează, ne informează. Și toate astea prin mai puține cuvinte și mai multă imagine.

  Nu ne place nouă, la sfârșit de an, să tragem linie, să adunăm, să înmulțim, să vedem câte-s bune și câte rele? O-ho, și-ncă ce ne mai place! Și dacă tot suntem la capitolul ”analiza anului ce tocmai s-a încheiat”, am fost curioasă să aflu ce s-a întâmplat cu Instagramul în 2016, mai exact cu imaginile pe care le tot postez acolo. Așa că vă invit să descoperim împreună care sunt cele mai apreciate 9 fotografii, in 2016, pe contul meu de Insta.

  best of Instagram 2016

  Aveți cont de Instagram? Vă invit să ne ”împrietenim”! Pe mine mă cheamă Ioana 🙂 și mă găsiți aici. Iar dacă vreți să aflați care sunt fotografiile de pe profilul vostru cu cele mai multe like-uri în anul ce-a trecut, accesați 2016bestnine.com.

  Vouă ce vă place să urmăriți pe Instagram?

 • S-ar putea să-ți placă

  No Comments

  Leave a Reply