Pantofii buclucași

De câteva săptămâni îmi tot caut pantofi de mireasă. Şi nu-i găsesc nicicum. Să nu credeți că nu am umblat peste tot, că nu am insistat suficient. Din contră, am luat tot orașul la rând. Pornind de la Vivo și până la Piața Mărăști, niciun magazin din Cluj-Napoca n-a rămas necolindat. Atunci care-i baiu, mă veți întreba? De ce nu-ți place nimic, nimic?

Nu-s eu din cale-afară de pretențioasă, dar mult căutații conduri trebuie să îndeplinească vreo câteva condiții:

1. Să dețină un toc de fix 8 centimetri. Pentru că așa mi s-a luat măsura la rochie, iar aia vine la comandă, gata scurtată, nu mai e loc de ajustare.

2. Să nu fie cu toc cui. Să mă iertați, dar eu nu pot umbla pe el! Simt că n-am stabilitate, că-mi zboară piciorul în toate direcțiile și cad în nas. Am avut încercări, mai multe perechi, dar m-am lăsat păgubașă. Tare mi-ar plăcea ca pantofii mult doriți să aibă un toc mai gros și să fie comozi, pe cât posibil. Măcar la început, că oricum mă vor durea picioarele și nu vom mai fi prieteni a doua zi.

3. Să nu arate ca pantofii clasici de mireasă. Cred că asta se traduce, cel mai bine, prin „vreau să-i mai port și cu alte ocazii”. Poa’ să fie albi sau crem, bej sau auriu sau argintiu, dar nu simpli. Să aibă ceva aparte, acel „ceva” pe care nu-l pot defini, care să-mi ia ochii și mințile. O fundă, un accesoriu, o aplicație, o baretă mai deosebită, ceva diferit să fie la ei.

Nu mă interesează prea tare dacă or fi pantofi sau sandale, am luat în calcul ambele posibilități. Nunta e la început de septembrie, deci încă merg și sandalele. Asta dacă nu plouă torențial în ziua cu pricina.

Vă zic drept, la comandat online nu m-am încumetat. Dacă nu găsesc nicium, o să încerc și această variantă. Dar majoritatea site-urilor unde am găsit ceva ce să-mi placă, livrează la comandă. Ori eu nu pot aștepta 2-3 săptămâni. Și dacă ceva nu se potrivește, ce mă fac? Tot la alergat prin magazine ajung, cu câteva zile înainte de nuntă.

La ce te ostenești atâta, oricum nu se văd sub rochie! Mi s-a spus și asta și credeți-mă, habar n-am de ce, dar vreau să fie ceva deosebit. Poate pentru că sunt o perfecționistă și nu mă mulțumesc cu puțin, poate o fi și obsesia aia a mireselor ca totul să iasă perfect, poate, poate, poate…

Încă nu i-am găsit, căutările continuă. Timp mai am, răbdare să fie! Dacă știți ceva ce se potrivește descrierilor, dați-mi de știre. Cele care ați fost deja mirese, aștept cu interes să-mi povestiți despre experiențele voastre. Cum ați procedați cu pantofii, i-ați găsit rapid sau ați avut de căutat? Ați vrut ceva simplu sau deosebit? Și tocul, cât de mare era? Lăsați-mi comentarii, vreau să știu totul!

3 Comentarii despre “Pantofii buclucași

  1. Buna. Bafta multa in cautarea pantofilor mult doriti si mult vizați.Daca vrei ceva mai deosebit, iti recomandam sa comanzi online, deși e mai ok sa-i probezi, sa vezi cum se așează piciorul.
    Eu am fost mireasa acum 3 ani, mi-am cumpărat dintr-un magazin din Craiova o pereche de pantofi simpli, crem perlat, pe care anul ăsta i-am purtat ca nașă;as fi vrut sa-i pictez dar nu am mai apucat.cert e că inainte sa comanzi rochia, era ok sa te duci cu pantofii,mie asa mi-au recomandat doamnele care s-au ocupat de rochie, astfel scuteai mult timp pretios acum pe ultima sută. Dar cand te aștepți mai puțin, o sa-i găsești si sunt sigura ca o sa te mulțumească pe deplin. Trebuie sa fie comozi.ai mei au avut platformă.i-am purtat toată noaptea, stii ca e o superstitie:schimbi pantofii, schimbi bărbatul! Bafta multă!

    1. Mulțumesc Mădălina pentru încurajări, sunt sigură că voi găsi ceea ce caut! Nu am vrut să cumpăr pantofii înainte de rochie, mă gândeam că aleg pantofi pentru rochie și nu invers. Acum dacă mă gândesc, cred că nici nu conta și puteam să-i caut mai din timp. Apreciez că ți-ai făcut timp să-mi spui povestea ta 🙂

  2. O sa gasesti pantofii mult visati cand o sa te astepti mai putin si unde nu te-ai fi asteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *