Arome de weekend #6: Goana după culorile pastelate

Arome de weekend este o rubrică destinată frumosului, care vine în acele două zile ale săptămânii când ne amintim să respirăm. Scopul articolelor este să încheiem săptămâna într-o notă pozitivă, cu multă inspirație, idei, sentimente, culori și trăiri. Așa că te invit să faci o pauză de la tot ceea ce te macină, să privești în jur și să găsești ceva ce te inspiră!  Iar până una-alta, îți las și eu câteva sugestii.

_____

Culorile pastelate sunt la mare căutare, mai ales zilele acestea. Le asociem deseori cu primăvara, pentru că ne duc cu gândul la natură: rozaliul copacilor înfloriți, cerul albăstrui, florile de liliac. Pastelurile sunt considerate culori liniștitoare, uneori chiar asociate cu bunul simț. Transmit gingășie, alinare, relaxare și stare de bine.

Nu e nimic greșit să purtăm culori pastelate, ori să le adoptăm în stilul nostru de trai. Ideea că rozul este pentru fetițe nu o mai crede nimeni. Să ne amintim, totuși, care au fost culorile anului 2016? Roz quartz și albastru serenity, ambele pasteluri. S-au purtat intens în anul ce-a trecut și se mai poartă și acum.

Dacă suntem fete istețe, profităm de acest sezon și obținem niște combinații reușite, care să ne dea și o stare de bine. Rămâne să ne punem întrebarea: cum ne înconjurăm de pasteluri fără să părem penibile? Cred că ideile de mai jos vor fi o mică oază de inspirație, ce îți vor da te gândit în acestă privință.

pasteluri de primavara _featured (1)

MODALITĂȚI DE A ”COLECȚIONA” CULORILE PASTELATE:

O piesă vestimentară, precum în imaginile anterioare.

Accesorii – o geantă, un ceas, o eşarfă, cercei, agrafe, etc.

Un desert delicios: spumă de zmeură sau de căpşuni, tort cu cremă de afine, macarons, bezele, bomboane, limonadă, înghețată.

O aplicație pentru mobil: April. Se poate folosi pentru editare de imagini și colaje și vine cu niște filtre pastelate tare simpatice. Numa` bune de pus pe Instagram.

O ojă de unghii în nuanța violet-liliachiu pastelat: The One – Liliac Silk (Oriflame).

Pentru cele mai curajoase dintre noi, echipamentul sportiv: bicicleta, rolele, etc.

Decor interior: ceşcuțe de cafea, baloane, ghivece de flori, pereți colorați, masa de lucru.

Machiaj & accesorii: rujuri, farduri, pensule, portfard.

Organizare personală: agendă, creioane.

Încălțăminte: pantofi, teniși, balerini.

748676f606718fb064962c073c850204          0dde4fb790dc833764781a9d7f7dd04a

culori pastelate

culori pastelate (1)

Cât de tare vă plac vouă pastelurile? Cum le purtați, cu ce le combinați? Lăsați-mi un comentariu mai jos, sunt curioasă să aflu și alte păreri.

Sursa foto: Pinterest, Unsplash

2 Comentarii despre “Arome de weekend #6: Goana după culorile pastelate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *